Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yargı Yekta Fırtınası Dinmedi! Ceylin’e Baba Şefkatini Görenler Gözyaşlarını Tutamadı! Pamuk Kalpli Yekta..

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in başrollerini paylaştığı Yargı dizisinde Yekta rüzgarı esti. Sosyal medyanın en çok konuştuğu Yargı Yekta yeni bölüme damgasını vurdu. İçinden pamuk bir dede çıkan Yekta’nın değişimini görenler krize girdi. Ceylin ile Ilgaz’ın yıllar önce kaybolan kızları Mercan’a çok yaklaştıkları anlara Yekta damga vurdu. Meğer pamuk kalpliymişsin..

Kaan Urgancıoğlu ve Pınar

Pazar akşamlarının sevilen yapımı Yargı dizisinde Yekta fırtınası esti. Dizinin 67. bölümüne damga vuran Yekta sahneleri herkesi şoke etti. Ceylin’le kanlı bıçaklıyken geçtiğimiz sezon yakınlaşan ikilinin arası iyice ısındı. Ceylin’i kızı, Mercan’ı torunu yerine koymaya başlayan Yekta herkesi duygulandırdı. 2,5 yaşındayken kaçırılan Mercan’dan gelen umut ışığı Ceylin ve Ilgaz’ı havalara uçurdu. Gözler ormanlık alanda bulunan Sevgi Evi çocuk yetiştirme yurdunda büyük kavuşmaya çevrildi. Ceylin’in sevinçten havalara uçtuğu sahnelerin ardında olan Yekta herkesi duygulandırdı. O anları izleyenler gözyaşlarını tutamadı. Sen neymişsin Yekta..

YARGI SON BÖLÜM YEKTA 

Kapıya bırakılan paketin peşine düşen Ceylin ve Ilgaz Mercan’a çok yaklaştı. Kutudaki saç telinin Mercan’a ait olduğunu öğrenen ikili umut ışığını yaktı. Ceylin’in kapısına bırakılan kutunun kimden geldiğini bulma görevini üstlenen Yekta, Ceylin için kendini ateşe attı. Görüntülere ulaşmak için her yolun mubah olduğunu düşünen Yekta mafya babası Kadir’in kapısını çaldı. Görüntüleri almak için bir çanta dolusu parayla baş başa kalan Yekta’nın pamuk kalbini görenler gözlerine inanamadı. Yekta’nın görevlendirdiği Bora’nın Ceylin’e göz kulak olması için ayarlandığı görenler hüzünlendi. Twitter’da Yekta paylaşımları sıklaştı. Dizinin sıkı takipçileri Uğur Polat’ın hayat verdiği Yekta rolündeki değişime, “Meğer Mercan’ın gerçek dedesi senmişsin”, “düşmanlarım inşallah zamanla yekta gibi çıkar”, “yekta ise hiç bulaşmak istemeyeceği bir karanlığa sırf Ceylin’e yardım etmek için gözünü karartıp dalmaya hazırdır” yorumları yaptı.

YARGI YEKTA TİLMEN KARAKTERİ

Yekta; büyük bir hukuk firması olan Tilmen Hukuk’un kurucusudur. Çalıştığı firmaların bütün kirli geçmişlerini temizlemekle ün salmıştır. Yeterli para ödendiği takdirde dünyadaki bütün sorunların çözülebileceğine inanmaktadır. Oğlu Engin’le neredeyse doğduğu günden beri süren, kendi memnuniyetsizliği üzerine kurulu çatışmalı bir ilişkisi vardır.

UĞUR POLAT KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

1 Ocak 1961 Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusudur. 1978 yılında Ankara Sanat Tiyatrosu’na katıldı. 1981’de Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünde eğitim gördü. 16 yıldır Devlet Tiyatrosu’nda ve 30 tiyatro eserinde rol aldı. 1996 yılında İsmet Küntay Tiyatro Ödülü’nü aldı. Çevirdiği birçok sinema filmlerinde de ödüllere layık görüldü. Bunlardan bazıları; Salkım Hanım’ın Taneleri ile Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde “En İyi Erkek Oyuncu”; Bütün Kapılar Kapalıydı sinema filmi ile 1990 yılında Ankara Film Festivali’nde “Umut Veren Oyuncu” ödülünü aldı. Son olarak 2014 yılı itibarı ile Kanal D’de yayınlanan Ulan İstanbul dizisinde Kandemir Nevizade karakterini canlandırmıştır.

Filmografisi

Gecenin Kraliçesi (2016) – Aziz

Ertuğrul 1890 (2015) – Mirliva Osman Paşa

Ulan İstanbul (2014) – Kandemir Nevizade

Cinayet (2014) – Aslan Kocatepe

Benimle oynar mısın (2013) – Fatih

Eve Dönüş: Sarıkamış 1915 (2013) – Saci Bey

Kayıp Şehir (2012) – Ethem

Son (2012) – Kudret

Güzel Günler Göreceğiz (2011) – İzzet

Türkan (2011) – Prof. Cihat Yemni

Çakal (2010) – Fahrettin

Yahşi Batı (2010) – Brokeback’li Buck Berry

Ali’nin Sekiz Günü (2008) – Mehmet

Aşk Yakar (2008) – Savcı Duran

Devrim Arabaları (2008) – Sami

Vali (2008) – Ömer