Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

CHP’li eski vekilden partisine eleştiri: “Sittin sene başarılı olamazlar”

CHP Kocaeli eski Milletvekili Bekir Yurdagül sık sık partisini eleştirmeyi sürdürüyor. Yurdagül, “Kendisi gibi düşünmeyen partililerini bile yok sayan antidemokratik kafayla, sittin sene başarılı olunamaz” dedi.

CHP Kocaeli eski Milletvekili

Cumhuriyet Halk Partisi CHP Kocaeli eski Milletvekili partisini en sık eleştiren isimler arasında yer alıyor. Eleştirilerini sosyal medya üzerinden yapan Yurdagül bu kez, İl Başkanı Bülent Sarı’nın sözlerini eleştirdi. Bülent Sarı dün gerçekleşen Yerel Yönetimler Marmara Bölge Çalıştayı’nda “Büyükşehir yoksa başarı da yok” sözlerini kullanmıştı.

“HİZİPÇİ, DAR KADROCU…”

Bu sözlere tepki gösteren Bekir Yurdagül CHP’nin elindeki İzmit’i gözden çıkardığını dile getirerek, “Siz elinizdeki İzmit’i gözden çıkarmışsınız, ‘Kocaeli Büyükşehir’i alamazsak başarı saymayız’ diyorsunuz. Sadece parti içi iktidarı hedefleyen bu hizipçi, dar kadrocu, ayrımcı, kendisi gibi düşünmeyen partililerini bile yok sayan antidemokratik kafayla, sittin sene başarılı olunamaz. Gerçi tüm bu yaşanılanlar sonrası öyle büyük büyük hedefleriniz olduğunu da hiç zannetmiyorum ya, söylemiş olmak için söylüyorsunuz işte. Lâf ola beri gele” ifadelerine yer verdi.