Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Rüya gibi bir düğünle dünya evine girdiler

Saime ve Cengiz Tuncay çiftinin kızı Hümeyra, Hatice ile Ali Yavuz çiftinin oğlu Emirhan ile dünya evine girdi. Sevenleri genç çifti bu mutlu gününde yalnız bırakmadı.

Saime ve Cengiz Tuncay

Saime-Cengiz Tuncay çiftinin değerli kızı Hümeyra, Hatice-Ali Yavuz çiftinin oğlu Emirhan ile ömür boyu mutluluğa evet dedi. 14 Ekim Cumartesi günü Tryp By Wyndham Otel’de gerçekleşen düğün törenine AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Veysel Tipioğlu ve Mehmet Akif Yılmaz, Rize eski Milletvekili Şevki Yılmaz, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Başiskele İlçe Başkanı Mustafa Koral, Lastik İş Sendikası Genel Başkanı Alaaddin Sarı, Kocaeli İl Emniyet Müdür Yardımcısı Erdal Aydınlık, Başiskele İlçe Emniyet Müdürü Erhan Soylu, İzmit İlçe Emniyet Müdürü Okan Tekin, Tuzla İlçe Emniyet Müdürü Faruk Bilen, Kocaeli Trafik Denetleme Şube Müdürü Yunus Taşoğlu, emniyet müdürleri Mehmet Karakaş, Mustafa Faruk Keskin, Murat Şeker ve Kocaeli Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu katıldı.

TEBRİK TEBLİGATI GÖNDERDİLER

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sadettin Hülagü, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus, Kocaeli Büyükşehir Genel Sekreteri Ali Haydar Bulut, Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü ve Kocaeli İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ise düğüne tebrik tebligatı gönderdi.

NİKAHI BÜYÜKAKIN KIYDI

Genç çiftin nikahını Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın kıydı. Çiftin nikah şahitliklerini ise AK Parti Kocaeli Milletvekillleri Veysel Tipioğlu, Mehmet Akif Yılmaz ve Rize eski Milletvekili Şevki Yılmaz yaptı. Tuncay ve Yavuz aileleri en mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan misafirlere teşekkür etti.