Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

16 Ekim Gelinim Mutfakta Puan Durumu! 16 Ekim Gelinim Mutfakta Kim Birinci Oldu?

Haftanın ilk günü bomba bölümüyle ekrana gelen Gelinim Mutfakta puanları verildi. 16 Ekim Pazartesi günü izleyici karşısına çıkan Gelinim Mutfakta maratonunda günün puan tablosu belli oldu. 1236. bölümde çeyrek altını kapmak isteyen gelinlerden günün birincisi belli oldu. İşte merak edilen Gelinim Mutfakta 16 Ekim puan durumu..

Kanal D’nin gündüz kuşağı yarışmalarından Gelinim Mutfakta macerası sürüyor. Haftanın 5 günü yeni bölümüyle ekrana gelen Gelinim Mutfakta maratonunda bir yandan altın yarışı yapıldı bir yandan da bomba haber ekrana geldi. 4 gelin ve 4 kayınvalidenin altın yarışının hız kesmediği haftanın ilk yayınına Cansu’nun hamilelik haberi damga vurdu. Yeni gelin Ceren ve kaynanası Hatayi’nin programa dahil oluşuyla gün başladı. 16 Ekim Pazartesi günü haftanın ilk bölümüyle ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1236. bölümün galibi belli oldu. 16 Ekim Gelinim Mutfakta araştırması yapan izleyicilere son durum açıklandı. 16 Ekim puan tablosu belli oldu. İşte merak edilen 16 Ekim Gelinim Mutfakta puan durumu..

https://www.youtube.com/watch?v=fA1vLwe3tO8

16 EKİM GELİNİM MUTFAKTA KİM BİLEZİKLERİ ALDI?

Yepyeni bir haftaya giriş yapan Gelinim Mutfakta maratonunda gün sonu geldi. 16 Ekim Pazartesi günü çeyrek altın için yarışan gelinlerin puanları belli oldu. Tuğba, Yeşim ve Cansu’nun yanına yeni gelin dahil oldu. 16 Ekim günü Gelinim Mutfakta’ya yeni gelin Ceren Sönmez ile kaynanası Hatayi Sönmez dahil oldu. Gelinim Mutfakta 1236. bölüme Cansu’nun hamilelik haberi damga vurdu. Henüz 2 aylık evli olan çiçeği burnunda gelin Cansu’nun midesi bulanınca gerçek ortaya çıktı. Bebek müjdesini açıklayan Cansu, “Emin olup her şey tamam dediğimde söyleyecektim. Arkada sürekli uyuyorum. Midemi üşüttüğümü düşünmüştüm. Gidince bir doktora gideceğim. Güzel bir haberle döneceğim” dedi. Cansu’nun hamile olmasına şaşıran kaynanası Seniha, “Daha çok erken. 2 aylık evliler. Biraz hayatlarını yaşasalardı” deyince olanlar oldu. Cansu ihaleyi büyütüp, “Erkekse Murat gelir kızsa Beyhan olur” deyince Seniha çıldırdı. Bugün Bursa’nın yöresel lezzeti Damat Paçası yapan gelinler arasında çeyrek altın kazanan Yeşim oldu. İşte 16 Ekim Gelinim Mutfakta puan durumu..

16 EKİM 2023 GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

TUĞBA- 10

YEŞİM- 19

CEREN- 12

CANSU-  9

DİĞER VİDEOLAR