Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızıl Goncalar Dizisi Ne Zaman Başlayacak? Kızıl Goncalar Konusu Ve Oyuncu Kadrosu

FOX TV’nin yeni sezon dizilerinden Kızıl Goncalar araştırmaları başladı. Özgü Namal’ı 9 yıl aradan sonra yeni bir dizide görmeyi bekleyen hayranları meraklı bekleyişe başladı. Gold Film tarafından yönetilecek Kızıl Goncalar dizisi konusu ne merak konusu oldu. İşte Özgü Namal ve Özcan Deniz’in başrollerini paylaşacağı Kızıl Goncalar dizisi oyuncuları..

FOX TV’nin yeni sezon

Yayın hazırlıkları hala devam eden Kızıl Goncalar dizisi bekleniyor. Eşini kaybettikten sonra inzivaya çekilen Özgü Namal’ın 9 yıl sonraki ilk işi merak ediliyor. FOX TV ekranlarının son dönem yapımlarından olan Kızıl Goncalar konusu, Kızıl Goncalar dizisi, Özcan Deniz, Özgü Namal araştırmaları yoğunlaşıyor. Büyük bir merakla yeni diziyi bekleyen izleyiciler Kızıl Goncalar ne zaman araştırıyor. İşte tüm merak edilen soruların yanıtları ve Kızıl Goncalar dizisi konusu ve oyuncu kadrosu..

KIZIL GONCALAR NE ZAMAN? 

Senaryosu Necati Şahin tarafından yazılan Kızıl Goncalar dizisinde idealist bir doktor olan Levent (Özcan Deniz) ile muhafazakar bir ailede büyüyen Meryem’in (Özgü Namal) hikayesi ekrana gelecek. Birbirinden ünlü isimleri aynı platformda buluşturan Kızıl Goncalar dizisi oyuncu kadrosu seyircileri heyecanlandırıyor. Mert Yazıcıoğlu, Sitare Akbaş, Hazal Türesan, Şerif Erol gibi isimler Kızıl Goncalar dizisinde yer alacak. Henüz yayın tarihi belli olmayan Kızıl Goncalar dizisinin Ekim ayı içerisinde yayına girmesi bekleniyor.

KIZIL GONCALAR DİZİSİ OYUNCULARI

Özgü Namal (Meryem)

Özcan Deniz (Levent)

Mina Demirtaş (Zeynep)

Erkan Avcı (Sadi Hüdai)

Selen Öztürk (Hasna)

Asiye Dinçsoy (Müyesser)

Mert Yazıcıoğlu (Cüneyt)

Mert Turak (Naim)

Hazal Türesan (Beste)

Şerif Erol (Suavi Alkanlı)

Duygu Sarışın (Hande)

Tuğrul Tülek (Seçkin)

Sitare Akbaş (Birgül)

Zehra Kelleci (Feyza)

ÖZGÜ NAMAL EŞİ SERDAR ORAL NEDEN ÖLDÜ?

Oyuncu Özgü Namal’ın 7 yıldır birlikte olduğu nefes terapisti eşi Serdar Oral hayatını kaybetti. 2014 yılında nikah masasına oturan 41 yaşındaki Özgü Namal ile 53 yaşındaki Serdar Oral magazin dünyasından uzak bir hayat sürüyordu. Nefes terapisti olan Serdar Oral evlerinde kalp krizi geçirdi. Yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayan Serdar Oral Kanlıca Mezarlığı’na defnedildi. Eşinin ölümünün ardından uzun yıllar ekranlardan uzak olan Özgü Namal 9 yıllık aradan sonra Kızıl Goncalar dizisi ile setlere geri döndü. 2020 yılında eşi Ahmet Serdar Oral’ın ani ölümüyle yıkılan Özgü Namal, “Biliyor musunuz hayat 5 dakika. 5 dakika sonra hayatınızı, sevdiğinizi herkesi kaybedebilirsiniz. Ben bunu yaşadım 5 dakika içinde her şeyi kaybettim. Hayatım sonsuza kadar değişti. Moralinizi bozmak ve sizi dibe düşürmek istemiyorum ama bunu bilin. Hayatınızın, sevdiğinizin kıymetini bilin olur mu” dedi.