Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Üç Kız Kardeş 58 Bölüm Full İzle! Üç Kız Kardeş Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

İclal Aydın’ın kitabından uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi yeni bölüm zamanı geldi. 17 Ekim Salı akşamı izleyicilerin karşısında olacak Üç Kız Kardeş 58. bölümde Somer Türkan’ı kaçırdı. Kartal krize girdi. Rüçhan’ın içindeki deli taraf ortaya çıktı. İşte hayranlarının dört gözle beklediği Üç Kız Kardeş 58. bölüm canlı yayın izleme ekranı..

Oyuncu ve yazar İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından televizyona uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi devam ediyor. Üç Kız Kardeş Nesrin ölümünün ardından Ayvalık’ta tüm dengeler değişiyor. Başta Türkan, Dönüş ve Derya olmak üzere herkesin hayatı tepetaklak oluyor. Her hafta salı günleri yeni bölümüyle ekrana gelen Üç Kız Kardeş dizisinde Somer daha fazla dayanamayıp Türkan’ı kaçırıyor. Türkan’ın Kartal’la evlendiğini öğrenen Rüçhan’ın içindeki canavar ortaya çıkıyor. 17 Ekim Salı akşamı 58. bölümüyle ekranda olacak Üç Kız Kardeş dizisini kaçırmayın. İşte Üç Kız Kardeş 58. bölüm canlı yayın ekranı..

ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÜÇ KIZ KARDEŞ 58. BÖLÜM ÖZETİ

Üç Kız Kardeş 58. bölümde Rüçhan, Türkan’a saldırıyor. Türkan’ın Kartal’la evlendiğini öğrenen Rüçhan, Türkan’a saldırıyor. Türkan’ı Defne’yle tehdit eden Rüçhan, amacına ulaşıp Türkan’ın Kartal’dan boşanmasını sağlayabilecek mi merak ediliyor. Ayla suçluluk duygusuyla Kartal ve Türkan arasındaki evliliğin yalnızca kağıt üzerinde olduğunu, ikisinin gerçek anlamda karı-koca olmadıklarını Rüçhan hanıma anlatıyor. Ne var ki bu açıklama Somer ve Türkan’ın dönüşü olmayan bir yola girmesine sebep oluyor. Somer’in bundan sonraki vereceği savaş kızı Defne’yi ve Türkan’ı yeniden kazanmak üzerine oluyor.

 

ÜÇ KIZ KARDEŞ 57. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Somer, Türkan ve Kartal’ın evlendiğini öğrendi. Somer, Türkan’ın Kiraz’ı Mine’ye götürmesine öfkelenerek, hesap sormak için Türkan’ın evine gittiğinde ikili arasında büyük bir gerilim yaşandı. Ama her ne olursa olsun, Somer’in içinde Türkan’a dair yeni bir umut yeşerdi. Kartal için ise Somer’in etraflarında oluşu evliliği için büyük bir tehdittir. Türkan’a bunu hissettirmemeye çalışsa da evliliklerinde sorunlar baş göstermeye başladı. Defne Kartal’a çok düşkündür. Türkan bu konuda da arada kaldı. Rüçhan da bir taraftan, Somer ve Türkan’ın yeniden bir araya gelmesi için oğlunu yüreklendirmeye devam etti. Türkan’ın hala Somer’i sevdiğini söyleyerek, Kartal üzerindeki şüphelerini yıkmak için çabaladı. Ancak daha sonra Rüçhan, Türkan’ın evine gittiğinde korkunç gerçekle yüzleşti. Serdar, ayrılmak üzere olduğu karısını, Dönüş’ün doktoru olarak karşısında görür. Dönüş’ün bunu hissetmemesi için büyük çaba sarf etse de henüz devam eden evliliği yüzünden zor anlar yaşar. Aylin’in de bu konudaki yaklaşımı Serdar’ı daha da büyük bir çıkmaza sokar. Dönüş, Aylin’in başlatacağı tedaviyle sağlığına kavuşmak için sabırsızlanır. Dönüş için kemoterapi kararı alınır. Dönüş, ailesinin hastalığını bildiğini itiraf eder. Türkan ve Somer, başta Sadık olmak üzere herkese Dönüş’ün durumunu anlatır.

ÜÇ KIZ KARDEŞ OYUNCULARI

Reha Özcan

Berker Güven

Özgü Kaya

Gökberk Demirci

Almila Ada

Melisa Berberoğlu

Veda Yurtsever

Tayfun Eraslan

Mert Özcan

ÜÇ KIZ KARDEŞ 57 BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DİĞER VİDEOLAR