Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef 121 Bölüm Full İzle! 17 Ekim 2023 Masterchef Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Kerem’in ardından yeni haftaya başlayan MasterChef All Star ekibi nefeslerini tuttu. 17 Ekim Salı akşamı oynanacak dokunulmazlık yarışında kim galip gelecek merak konusu oldu. Maceranın hız kesmediği Masterchef 121. bölüm zamanı geldi. Ekran başındaki izleyicileri acıktıran sevilen program Masterchef 121. bölümü haberimiz üzerinden izleyebilirsiniz..

Kerem'in ardından yeni haftaya

TV8 ekranlarının sevilen yarışması Masterchef All Star devam ediyor. Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’de yayınlanan yemek yarışması her gün ekrana geliyor. Ekranların en çok izlenen yemek yarışmasında yeni gün geldi. 17 Ekim Salı günü ekrana gelecek 121. bölümde neler yaşanacak merak edildi. Menemen gecesinin ardından dokunulmazlık yarışı geceye damga vurdu. Mavi ve kırmızı takımlar belli oldu. 17 Ekim Salı günü Masterchef takımları tezgah başına geçti ve Ege yöresine ait yemekler yapılmaya başladı. Bakalım bu akşam dokunulmazlık yarışının galibi kim olacak? İşte Masterchef 121. bölüm canlı yayın ekranı..

17 EKİM MASTERCHEF ALL STAR 121. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MASTERCHEF 121. BÖLÜM FULL İZLE

TV8’de yayınlanan Masterchef All Star yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kerem’in elenmesinin ardından yeni hafta başladı. Masterchef’te kalabilmek için varını yoğunu ortaya koyan yarışmacılar tabaklarına daha çok dikkat etmeye başladı. Geçtiğimiz gün ekrana gelen 120. bölümde Türk mutfağının en leziz yemeklerinden Menemen yapıldı. Mavi takımı kaptanı olmak için en iyi Menemeni yapmaya çalışan yarışmacılar arasında Alican galip geldi. Alican’ın en yakın rakibi Barbaros oldu. Mavi takım kaptanı seçilen Alican, kırmızı takım kaptanı olarak Barış’ın ismini söyledi. Haftanın takımları belli olurken yeni güne Ege yemekleri damga vurdu.

17 EKİM 2023 MASTERCHEF ALL STAR FULL İZLE

121. bölümüyle Masterchef All Star sezonu devam ediyor. 17 Ekim Salı akşamı saat 20.00’da ekrana gelecek yeni bölümde takımlar kuruldu. Alican kaptanlığında mavi takım, Barış kaptanlığındaki kırmızı takımla karşı karşıya geldi. Ege yemeklerinin damga vurduğu Masterchef yeni bölümde tadım aşamasında Mehmet şef bombayı patlattı. Birbirinden farklı yemekleri takım oyunu halinde yapan yarışmacılar, tabaklarının geçmesi için çalıştı. Ege yemeklerinin tadımı sırasında Mehmet şef, “2 tabak var ki zamanı geldiğinde açıkladığımız ürünleri koysalardı kaşık alabilirlerdi” yorumunu yaptı. Dokunulmazlık oyunu ile geceye başlayan Masterchef All Star 121. bölüm saat 20.00’da yayında. Kaçırmayın!

MASTERCHEF TAKIMLAR

Mavi Takım

Alican: Kaptan

Kıvanç

Metin

Sergen

Azize

Barbaros

Dilara

Tanya

Esra

Kırmızı Takım

Barış: Kaptan

Tolga

Eren

Ayaz

Tahsin

Hasan

Cemre

Batuhan