Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Metin Akpınar oğlu var mı? Metin Akpınar kaç çocuğu var, eşi kimdir? Metin Akpınar çocukları kim?

Ünlü sinema ve tiyatro

Ünlü sinema ve tiyatro sanatçısı Metin Akpınar hakkındaki iddialar gündemden düşmüyor. Yıllar sonra ortaya çıkan ikiz kızlarıyla magazin gündemine bomba gibi düşen Metin Akpınar’ın şimdi de bir oğlu olduğu iddiası gündemi sallıyor. İşte bu konudaki detaylar:

Metin Akpınar, uzun yıllar evliliğini sürdürdüğü Göksel Özdoğdu Akpınar ile evliliğinden çocuk sahibi değildi. Ancak, Metin Akpınar’ın 35 yıl sonra evlilik dışı ilişkisinden dünyaya gelen iki kızı olduğu ortaya çıkmıştı. Duygu Nebioğlu ve Sevgi Nebioğlu isimleriyle bilinen kardeşler, Metin Akpınar’ın çocukları olduğu şeklinde basına yansımıştı.

Metin Akpınar oğlu var mı?

Ancak, Metin Akpınar hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, Metin Akpınar’ın Almanya’da 1984 doğumlu bir oğlu olduğunu iddia etti. Bu oğlunun adının da Metin olduğu ve şu anda 39 yaşında olduğu söylendi. Genç Metin’in büyüttüğü aile, Metin Akpınar’a babalık davası açma konusunda kararlı görünüyor.

Onur Akay, köşe yazısında şu ifadelere yer verdi: “Metin Akpınar’ın 1984 doğumlu bir de oğlu olduğu senelerdir yakın çevresinde konuşuluyor. Şu anda 39 yaşında olan ve iki isimli olan oğlunun göbek adı da Metin ve Almanya’da yaşıyor. Genç Metin’i büyüten aile Genç Metin’in Metin Akpınar’a babalık davası açmasını istiyor. Metin Akpınar emin olun ki oğlunu benim yazımla öğrenmiyor ama eşi Göksel Özdoğdu Akpınar benim yazımla öğrenecek.”

Ancak, bu iddiaların Metin Akpınar ve ailesi tarafından ne kadar doğruluk taşıdığı henüz net değil. Göksel Özdoğdu Akpınar’ın rolü ve tutumu da merak konusu. Metin Akpınar ile Göksel Özdoğdu’nun komşu oldukları ve bu şekilde tanışıp evlendikleri biliniyor. Bilindiği kadarıyla Akpınar ve Göksel Özdoğdu evlilikleri sırasında çocuk yapmama kararı almışlardı.

Metin Akpınar’ın çocuklarıyla ilgili bu yeni gelişmeler, kamuoyunda büyük ilgiyle takip ediliyor ve ilerleyen günlerde daha fazla bilgi ortaya çıkması bekleniyor.