Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Aile Dizisi Yağmur Kimdir? Yüsra Geyik Kaç Yaşında? Yüsra Geyik Dizileri

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ile Serenay Sarıkaya’nın paylaştığı Aile dizisi yeni bölüm öncesi araştırmalar hızlandı. Dizinin kadrosunda dikkat çeken isimlerden olan Yüsra Geyik hayatı mercek altına alındı. 6. bölümüyle ekrana gelmeye devam eden Aile dizisinde Yağmur Akın dikkat çekti. Peki, Aile dizisi Yağmur’u Yüsra Geyik kaç yaşında? İşte yanıtı..

Başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ile

Her hafta salı günleri yeni bölümlü yayınlanan Aile dizisinde Yağmur Akın fırtınası dinmedi. Yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkmaya devam eden yapımda Soykanların hanımı Hülya’nın verdiği karar Aslan’ı öfkeden çıldırtıyor. 16. bölümle ekrana gelen Aile dizisinde Aslan evi ateşe verdi. O anları görenler şaştı kaldı. Aslan’ın Leyla’nın başına gelenlerden dolayı annesini suçlaması izleyenleri şaşırttı. O anlarda ekranda olan Yağmur ne yapacağını şaşırdı. Tüm bunların yaşandığı Aile dizisinin yeni bölümünde tüm okların çevrildiği Yağmur Akın rolü dikkat çekti. En az Devin kadar değişik bir karakter olan Yağmur Akın hikayesi merak edildi. İşte Aile dizisi Yağmur rolü ve Yüsra Geyik bilgileri..

AİLE DİZİSİ YAĞMUR AKIN ROLÜ

Aile dizisinde Yağmur Akın rolüne güzel oyuncu Yüsra Geyik hayat veriyor. Devin’in kız kardeşi olan Yağmur uçlarda yaşayan bir kadındır. Düzenli bir hayatı yoktur. Sadece hayattan aldığı keyifle ilgilenir. Dibe sürüklendiği bir noktada Devin’in yardımıyla hayatını düzene sokmaya çalışacak ve ablasının yanında yaşamaya başladı.

YÜSRA GEYİK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Uzun yıllar Arka Sokaklar dizisinde Zeliha rolüne hayat veren oyuncu Yüsra Geyik, 21 Haziran 1990 tarihinde Samsun’da doğdu. İlkokul 1. sınıfı Samsun’da okuduktan sonra ailesinin taşınması üzerine 2. sınıfa İstanbul Ataköy’deki 60.yıl Ataköy İlköğretim Okulu’nda başladı. Henüz dördüncü sınıftayken okullarına gelen bir tiyatro kursuyla tiyatro hayatına başlayan Yüsra Geyik eğitimini Sanat Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü’nde tamamladı.

13 yaşında kameralarla tanışan Yüsra Geyik ilk olarak Hayat Bilgisi dizisinde rol aldı. Asıl popülerliğini ise Arka Sokaklar dizisiyle yakalayan Yüsra Geyik, 2006 yılında başladığı Arka Sokaklar dizisinin kadrosunda uzun süre yer aldı. Zeliş karakteriyle hafızalara kazınan Yüsra Geyik’in bir sonraki işi Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisi oldu. Şimdilerde Show TV ekranlarında yayınlanan Aile dizisinde Yağmur rolüne hayat veriyor.

YÜSRA GEYİK DİZİ VE FİLMLERİ

2003 – Hayat Bilgisi

2004 – Yabancı Damat

2006-2018 – Arka Sokaklar

2018 – Bebek Geliyorum Demez

2022 – Camdaki Kız

2023 – Aile

2023 – Bozkır

YÜSRA GEYİK INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Spor tutkunlarının severek takip ettiği
Sıradaki Haber Ertem Şener Beyaz TV Ayrılık Son Durum: Ertem Şener Beyaz Futbol’dan Ayrıldı Mı? Ertem Şener Beyaz TV’den Neden Ayrıldı?