Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta Bugün Kim Birinci Oldu? Gelinim Mutfakta 17 Ekim Puan Durumu

Nursel Ergin 1237. bölümü sonlandırdı. 17 Ekim Salı günü en beğendiği yemeğe 5 puan veren Nursel Ergin, gelinlerin yaptığı yemeklerden yedi ve damak tadına uygun şekilde puanladı. Bugünün tabaklarını 1’den 5’e kadar puanlayan Nursel Ergin bugün yüksek ve en düşük puanı kime verdi? İşte merak edilen Gelinim Mutfakta 17 Ekim puan durumu..

Kanal D’nin en sevilen yarışmalarından Gelinim Mutfakta bugünkü bölümü sonlandırdı. Nursel Ergin’in sunumuyla ekrana gelen yeni bölümün yıldızı Tavuklu Buhara Pilavı oldu. Gelinler kollarını sıvadı ve günün çeyrek altınını kapmak için yarışa başladı. Haftanın 5 günü yeni bölümüyle ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında günün çeyrek altını sahibini buldu. Birbirinden dişli 4 gelin ile birbirinden zor 4 kayınvalidenin yarıştığı Gelinim Mutfakta 17 Ekim Salı yayınında kazanan belli oldu. Nursel Ergin 1237. bölümde en sevdiği tabağa 5’puan, en kötüsüne 1 puan verdi. Peki, Nursel Ergin bugün yüksek ve en düşük puanı kime verdi? İşte Gelinim Mutfakta 17 Ekim puan durumu..

17 EKİM GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasında haftanın ikinci günü tamamlandı. 17 Ekim Salı günü ekrana gelen yeni bölümde günün lezzeti Tavuklu Buhara Pilavı oldu. Ceren, Yeşim, Tuğba, Cansu gelinlerin yer aldığı 1237. bölüme Beyhan hanımın döner videoları damga vurdu. Dönerci tarafından kandırılan Beyhan kaynana Yeşim’den altınları istedi. Cansu’nun hamilelik haberinin ardından yankılar sürdü. Beyhan hanımın kaşlarını merak eden izleyiciler yeni bölümü mercek altına aldı. Nursel Ergin 1237. bölümde en beğendiği yemeğe 5 puan verdi. Gelinlerin yaptığı yemeklerden yedi ve damak tadına uygun şekilde puanlayan Nursel Ergin en çok beğendiği tabağı açıkladı. 17 Ekim Salı günü Gaziantep’in yöresel lezzeti Tavuklu Buhara Pilavı yapan gelinler arasında çeyrek altın kazanan gelin Tuğba oldu. Cansu ve Tuğba -2 ceza puanı aldı. Toplam puan durumları belli oldu. İşte 17 Ekim Gelinim Mutfakta puan durumu..

17 EKİM 2023 GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

TUĞBA- 22

YEŞİM- 7

CEREN- 12

CANSU- 4

DİĞER VİDEOLAR