Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

TAB Gıda Halka Arz Kaç Lot Düşer? TAB Gıda Helal Mi? TAB Gıda Halka Arz Bankalar

Türkiye tarihinin en büyük halka arz işlemi başladı. Sermaye Piyasası Kurulu onaylı TAB Gıda Sanayi talep işlemleri başladı. 18 Ekim Çarşamba günü başlayan TAB Gıda halka arz kaç lot düşer merak edildi. Peki, TAB Gıda halka arz nereden alınır? TAB Gıda helal mi? İşte beklenen TAB Gıda halka arz bankaları..

Türkiye tarihinin en büyük

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) onaylı TAB Gıda Sanayi halka arz işlemleri an itibariyle başladı. Türkiye tarihinin en büyük yatırımlarından görülen TAB Gıda Sanayi çok sayıda vatandaşın gündeminde ilk sıradaydı. Merakla beklenen tarih geldi ve TAB Gıda halka arz işlemleri başladı. Halka arz büyüklüğü 6.825.000.000 TL olan TAB Gıda araştırması yapan vatandaşlar yatırımcılar tab gıda halka arz yorum, tab gıda ne kadar lot verir, tab gıda hisse yorum, tab gıda firmaları, tab gıda ürünleri, tab gıda kaç lot düşer, tab gıda midas, tab gıda halka arz nereden alınır, tab gıda halka arz hangi banka, tab gıda halka arz kodu, tab gıda halka arz alınır mı, tab gıda helal mi sorularına yanıt aramaya başladı. Peki, TAB Gıda halka arz hangi banka? TAB Gıda helal mi? TAB Gıda kaç lot düşer? İşte yanıtı..

TAB GIDA HALKA ARZ KAÇ LOT DÜŞER?

18 Ekim 2023 Çarşamba günü talep toplama işlemlerine başlayan Tab Gıda San. ve Tic. A.Ş. araştırmaları yoğunlaştı. Toplamda 46.483.400 TL nominal değerli paylarını bireysel yatırımcılara ve şirket çalışanlarına eşit şekilde dağıtacak TAB Gıda San. ve Tic. A.Ş. oranları belli oldu. 18 Ekim Çarşamba günü TABGD hisse koduyla işlem görmeye başlayan TAB Gıda 3 gün boyunca talep toplayacak. Halka arz büyüklüğü 6.825.000.000 TL olan TAB Gıda Türkiye’de şimdiye kadar yapılmış en büyük halka arz işlemi olarak görülüyor. 20 Ekim Cuma gününe kadar talep toplayacak olan TAB Gıda’nın 11 adet lot vereceği yatırımcılar tarafından tahmin ediliyor. Sosyal medyada yatırım tavsiyelerinde garanti olması için 16 adet talepte bulunacakları konuşuluyor. Halka Arz Fiyatı 130 TL olan TAB Gıda eşit dağıtım yapacak. 52.500.000 LOT paylı işlemden 10 Lot alınabilir.

TAB GIDA HELAL Mİ?

TAB Gıda halka arz hisse fiyatı 130 TL olan işlemlerde herhangi bir sıkıntı bulunmuyor. 18-19-20 Ekim tarihlerinde talep toplayacak TAB Gıda halka arz işleminin katılım endeksine uygun olduğu biliniyor.