Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef 122 Bölüm Tek Parça İzle! 18 Ekim Masterchef Son Bölüm İzle Youtube

Yemek yarışması severlerin gözdesi MasterChef All Star hafta ortası yayını geldi. 18 Ekim Çarşamba akşamı yeni bölümde hangi takım kazanacak merak edildi. Ekran başındaki seyircilerin pürdikkat takip ettiği Masterchef macerasında 122. yeni bölüm geldi. Kaçırmayın..

Yemek yarışması severlerin gözdesi

TV8 ekranlarının rekortmen yapımı Masterchef All Star yeni bölümleri ekrana gelmeye devam ediyor. Acun Ilıcalı’nın en iddialı yapımlarından olan Masterchef All Star her gün ekrana geliyor. 18 Ekim Çarşamba akşamı saatler 20.00’ı gösterdiğinde yeni bölümüyle ekrana gelen Masterchef All Star yarışında günün kazanan ismi merak ediliyor. Kıran kırana geçen mavi ve kırmızı takım yarışmasında dokunulmazlık oyunu sırası geliyor. Danilo, Mehmet ve Somer şefler yarışmacıların bugünkü ödevlerini açıklıyor. Reyting rekortmeni Masterchef 18 Ekim Çarşamba yayını haberimizde yer alıyor. İşte Masterchef 122. bölüm canlı yayın ekranı..

18 EKİM MASTERCHEF ALL STAR 122. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

MASTERCHEF 122. BÖLÜM FULL İZLE

MasterChef 2023 All Star heyecanında final gününe az bir süre kaldı. Aylardır ekranda olan programın yeni bölümü bu akşamki yerini aldı. Büyük heyecanın sürdüğü 18 Ekim Çarşamba gecesinde Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin yarışmacılara verdiği yemekler merak edildi. Geçtiğimiz akşam Ege mutfağından çıkan birbirinden güzel lezzetleri jüri üyelerine sunan Masterchef yarışmacıları bu akşam  dokunulmazlık oyunuyla ekrana gelecek. Tanya’nın gözyaşlarının dinmek bilmediği büyük gecede yaşananlar izleyicilerin gündeminde ilk sırada yer aldı. Mısır mutfağının gözde yemeklerinin yapılacağı Masterchef 122. bölümü kaçırmayın..

18 EKİM 2023 MASTERCHEF ALL STAR FULL İZLE

18 Ekim Çarşamba akşamı 122. bölümü ekrana gelecek Masterchef All Star yarışında kılıçlar çekildi. Programın en dikkat çeken isimlerinden Barış karşı takıma laf üstüne laf söyledi. 18 Ekim Çarşamba akşamı saat 20.00’da ekrana gelecek yeni bölümde Alican ve Barış’ın kaptanlığındaki mavi ve kırmızı takım karşı karşıya geldi. Alican kaptanlığında mavi takımla Barış kaptanlığındaki kırmızı takım arasında oynanacak dokunulmazlık oyununda bu akşam kim kazanacak merak edildi. Mısır yemeklerinin konu edildiği Masterchef All Star 122. bölüm saat 20.00’da yayında. Deniz ürünlü tagine, Meammer pilavı, Ful nabed & saboob, Taameya, Koşari, Umm Ali gibi yemeklerin yapılacağı gece için nefesler tutuldu. Kaçırmayın!

MASTERCHEF BU HAFTAKİ TAKIMLAR

Mavi Takım

Alican: Kaptan

Kıvanç

Metin

Sergen

Azize

Barbaros

Dilara

Tanya

Esra

Kırmızı Takım

Barış: Kaptan

Tolga

Eren

Ayaz

Tahsin

Hasan

Cemre

Batuhan