Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta Beyhan Kaşları Olay Oldu! Beyhan Kaynana Kaşları Sosyal Medyanın Diline Düştü

Gelinim Mutfakta yarışmasına çeşitli absürtlüklerle devam eden kaynana Beyhan kaşları olay oldu. Gelini Yeşim ile altın toplamaya devam eden Gelinim Mutfakta Beyhan kaynana yine olay yaptı. Kaşlarını değişik bir tarza büründüren Beyhan nereli merak edildi. İşte kaşları Hayko Cepkin’e benzeyen Beyhan..

Gelinim Mutfakta yarışmasına çeşitli

Kanal D ekranlarının sevilen yarışma programı Gelinim Mutfakta devam ediyor. 4 gelin ve 4 kaynananın yer aldığı altın yarışmasında Beyhan kaynana ve gelini Yeşim yarışıyor. Hafta içi her gün çeyrek altın, hafta finalinde 10 altın bilezik almak için yarışan gelinler araştırılıyor. Her gün yeni bölümüyle ekrana gelen Gelinim Mutfakta’nın kaynanaları güne damgasını vuruyor. Beyhan kaynananın en dikkat çeken kaynana oluşunun ardından kaşları gündem oluyor. Gelinim Mutfakta tarihine adını yazdıran kaynana Beyhan Öksüz ve gelini Yeşim’in hayat hikayeleri merak edilirken bir yandan da gözler Beyhan’ın kaşlarına çevriliyor. Sosyal medyada birçok ünlü isme benzetilen Beyhan’ın değişik kaşlarının anlamı çözülemiyor. Sosyal medyanın diline düşen Beyhan kaşları kimi takipçiler tarafından Hayko Cepkin’e, kimilerince de Selena dizisindeki kötü karakter Hades’e benzetiliyor.

GELİNİM MUTFAKTA BEYHAN KAŞLARI

Gelinim Mutfakta macerasının en iddialı isimlerinden kaynana Beyhan Öksüz gelini Yeşim ile katıldı. Geçtiğimiz sezonun en dikkat çeken kaynanası Beyhan annesinin rahatsızlığı sebebiyle programdan ayrıldı. 2023 çekimlerine tekrar gelen kaynana Beyhan ile gelini Yeşim iddiasını ortaya koydu. Çeyrek altın ve altın bilezikleri almaya çalışan Gelinim Mutfakta Beyhan son günlerde iyice şaşırttı. Geçtiğimiz sezon gayet normal olan kaynana bu sezon değişti. Yeşim kaynanası Beyhan’a bir pasta yapınca ortalık karıştı. Pasta hadisesinin ardından tarzında değişiklik yapan kaynana Beyhan kaşlarını boyadı. Program uğruna enteresan bir görünüme kavuşan kaynana Beyhan izleyicilerin dikkatini çekti. Twitter kullanıcıları Beyhan’ın kaşlarını Hayko Cepkin ve Selena dizisindeki Hades’e benzetti.

GELİNİM MUTFAKTA BEYHAN ÖKSÜZ NERELİ?

Gelinim Mutfakta programının olaylı ismi kaynana Beyhan Öksüz araştırılmaya başladı. Programda gelini Yeşim Öksüz ile birlikte yer alan kaynana Beyhan nereli merak edildi. Daha önce programdan annesi hasta olduğu için ayrılmak isteyen Beyhan kaynana enerjisini toplayıp geri döndü. Gelinim Mutfakta yarışına ekim ayında geri dönen kaynana Beyhan ve gelini Yeşim altınları toplamaya devam etti. Annesini kaybettikten sonra programa geri dönmeye karar veren Beyhan 55 yaşında. Gelinim Mutfakta yarışının dişli kaynanası Beyhan aslen Amasyalı. 32 yıllık evli olan Beyhan’ın iki çocuğu ve bir torunu var. Aşçı olan kaynana Beyhan kaşlarıyla odak noktası oldu.

GELİNİM MUTFAKTA BEYHAN ÖKSÜZ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN