Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

18 Ekim Gelinim Mutfakta Puan Durumu! Gelinim Mutfakta Bilezikler Kaç Gram?

1238. bölümde Damat Tatlısı yapan gelinlerin puanları verildi. 18 Ekim Çarşamba günü Nursel Ergin ve kaynanalar puanlarını verdi. Gelinim Mutfakta izleyicileri hafta finalinde verilen 10 altın bilezikler kaç gram merak etti. İşte Gelinim Mutfakta 18 Ekim puan durumu..

Gelinim Mutfakta programı 1238. bölüm sona erdi. Kanal D ekranlarının en sevilen gündüz kuşağı yapımlarından Gelinim Mutfakta puanları netleşti. Her gün çeyrek altın almak için kolları sıvayan gelinler bugün Damat Tatlısı yaptı. Nursel Ergin’in sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1238. bölümde Damat Tatlısı yapan gelinler arasında en yüksek puanı kim aldı merak edildi. Damat Tatlısı yapan gelinlere tek tek puan verildi. 18 Ekim Çarşamba günü yeni bölümüyle ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında günün çeyrek altını kime gitti yanıtlandı. Nursel Ergin 4 tabağı 1’den 5’e kadar puanladı. Peki, 18 Ekim bugün kim birinci oldu? İşte 18 Ekim Gelinim Mutfakta puan durumu..

18 EKİM GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

18 Ekim Çarşamba günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta yarışmasında puanlar verildi. İlk tadımı yapan sunucu Nursel Ergin 4 tabak arasında en beğendiğine 5 puan en kötüsüne 1 puan verdi. 18 Ekim Çarşamba günü Damat Tatlısı yapan gelinlerden en yüksek puanı alan oldu. Gelinim Mutfakta 1238. bölümde Ceren, Yeşim, Tuğba, Cansu gelinleri puanları verildi. Cansu ve Ceren’in ikinci evlilik kavgasında taraflar seslerini iyice yükseltti. Ceren ve Cansu arasında gerilim hat safhaya çıktı. Bir yandan Ceren’in istenmeyen gelin olduğu konuşurken bir yandan da yeni gelin Ceren’in olayı patladı. Kamera arkasında kahve döken Ceren’in ekibe zor anlar yaşattığı söylendi. Hafta finalinde 10 gramlık yani yaklaşık 84 bin TL değerinde 10 altın bilezik alacak gelin henüz belli olmadı. 18 Ekim Çarşamba günü hem leziz hem de oldukça pratik olan Damat Tatlısı yapan gelinler arasında çeyrek altın kazanan gelin Yeşim oldu. Ceren -2 ceza puanı aldı. İşte 18 Ekim Gelinim Mutfakta puan durumu..

18 EKİM GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

TUĞBA- 9

YEŞİM- 25

CEREN- 8

CANSU- 5

DİĞER VİDEOLAR