Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Biletler 5 bin lira! Tuzlaspor’a TFF’den en ağır ceza verilsin!

Kocaelispor’un pazar günkü Tuzlaspor maçı öncesi yeşil siyahlı taraftarı şok eden bir karar çıktı. Misafir takım tribün bilet fiyatları 5 bin liradan satışa çıktı.

Kocaelispor’un pazar günkü Tuzlaspor

130 TARAFTARDAN KORKTULAR

Tuzlaspor Kulübü’nden Kocaelispor taraftarını çok kızdıracak bir hareket geldi. Mavi beyazlı kulüp misafir tribün bilet fiyatını 5 bin lira olarak belirledi. Böylece Kocaelispor taraftarının içeride ve dışarıdaki maçlarda çilesi devam etti. İçerideki Gençlerbirliği maçı için 13 blok cezası alan, Tuzlaspor karşısında kişi başı 5 bin lira bilet fiyatı biçilen, Göztepe deplasmanı için resmi olarak açıklanmasa da yasağın geleceğine kesin gözü ile bakılan sezonda yeşil siyahlı taraftarlar bu tür kararların ardından resmen çileden çıkıyor.

 

AYNI TARİFEYİ UYGULAYIN!

Kulüp yönetiminden konunun çözümlenmesi için çalışma beklenirken, Tuzla ekibi bu sezonki Tuzlaspor – Eyüpspor maçında Eyüp taraftarı için 32 bin liralık bilet fiyatı belirlemiş, Eyüp ekibi Tuzlaspor’u 5-0 mağlup edip, 2 katı kadar da gol kaçırmıştı. Aynı tarifeyi Kocaelispor’un da uygulayacağı umuluyor! Tuzla kulübü olmayan kendi seyircisi için de 4 bin liralık bedel belirledi. Yaşanan ve deli saçması olayın ardından TFF’nin de bu tür mantıksız konular karşısında kulüplere yaptırım uygulaması isteniyor!

YORUMLAR

3 adet yorum var

  1. Nasıl yapacak birşeyi yok cezaya,gelince yağdırüyor buna gelince mi bir seý yapamaz zaaf tan faydalanmaktır bu kocaeli o zaman 100.000 yapar kimse gelmez güzel birşey mi yani adaletsizlik çözecekse fedarasyon çözecek tabi stadyumlar onlarındır kulüpler ise emanetçidir.

    1. Yaptıkları doğru demiyorum, fakat federasyonun ceza vermesi için kural dışı hareket etmeleri gerek. Kural kitabına uymuşlar. Biri bir suç işlediğinde hakim kafasına göre mi ceza veriyor? Hayır, yasalar neyse ona göre ceza veriyor. Böyle düşünün. Yoksa kimsenin bu sacmalığı savunduğu yok.

  2. Misafir takım bilet fiyatı ev sahibi için belirlenen bilet fiyatından en fazla yüzde 30 fazla olabilir. Tuzlaspor kendi seyircileri için 4000 lira fiyat belirlemiş. Böylece Federasyonun bilet kurallarına uymuşlar. TFF’nin konu hakkında yapacak bir şeyi yok.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Elit B U-17 Ligi’nde ilimizi
Sıradaki Haber Murat Tiraki: Çok değerli bir galibiyet aldık