Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Mert Çölgeçen: Tuzla maçı kolay olmayacak

Kocaelispor’un başarılı orta saha oyuncusu Mert Çölgeçen, Tuzlaspor karşısında zorlu bir maçın kendilerini beklediğini ifade etti.

Kocaelispor’un başarılı orta saha

Tuzla’nın deneyimli futbolculara sahip olduğunun altını çizen Mert şu şekilde konuştu: Erzurum maçına istinaden, Tuzla maçının biraz daha zor geçeceğini düşünüyorum. Zemin istediğimiz gibi olmayabilir. Tuzla’da çıkış yakalamak istiyor. Tecrübeli oyuncuları var. Umarım bizim adımıza güzel bir maç olur. Dediğim gibi zor bir maç geçireceğiz ancak yeni bir galibiyet serisi başlatmak istiyoruz.

ALDIĞIM SÜREYİ İYİ DEĞERLENDİRMEYE ÇALIŞIYORUM

Takım içindeki motivasyon çok iyi. Tabii ilk haftalara göre daha iyi oldu. Çünkü bir adaptasyon sorunumuz vardı, onu da atlattık. Takım birbirini tanıyor, herkes kimin nereye koşacağını iyi biliyor. Yani tam bir takım olduk diyebilirim. Zaten onu da saha içerisinde oynadığımız maçlarda da belli ettik. İlerleyen haftalarda oyun gücümüz daha da kendini gösterecektir. İlk haftalara göre bu haftalardaki performansım daha iyi, kendimi güçlü hissediyorum. İlk haftalarda süre bulamıyordum. Hocam da sağ olsun süre vermeye başladı. Ben de aldığım bu süreyi elimden geldiğinde iyi değerlendirmeye çalışıyorum.