Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

KOÜ promosyon ihalesine tepki var: Çok komik!

Kocaeli Üniversitesinde çalışan 5 bin 650 perfoneli ilgilendiren promosyon ihalesine tepki var. Türk Eğitim Sen 1 Nolu Şube Başkanı Yaşar Şanlı açıklama yaparak dikkat çeken ifadeler kullandı

 Kocaeli Üniversitesinde çalışan

Kocaeli Üniversitesinde çalışan 5 bin 650 personeli ilgilendiren promosyon ihalesi önceki gün gerçekleştirildi. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleşen ihalede en yüksek teklifi Türkiye Ekonomi Bankası yaptı. İhalede teklif edilen promosyon ücreti ise 19 bin TL şeklinde oldu. Fakat bu teklif, üniversite çalışanlarını memnun etmedi.

DEĞERSİZ HİSSETTİLER

Konuyla ilgili Türk Eğitim Sen 1 Nolu Şube Başkanı Yaşar Şanlı da bir açıklama yaptı. Şanlı, “Dün yapılan ihale promosyon sürecinde personel tam anlamıyla hayal kırıklığına uğramıştır. Hatta kendilerini sahipsiz ve değersiz olarak hissetmişlerdir.

TAM ANLAMIYLA HÜSRAN

Daha önceki açıklamamızda da anlam veremediğimizi belirttiğimiz; yalnızca yetkili sendikaların katılımına izin verilerek gerçekleştirilen promosyon ihalesi tam anlamıyla hüsranla sonuçlanmıştır. Etkisizliğini bir kere daha kanıtlamış olan yetkili sendika, üniversite personelinin kendisine verdiği yetkiyi yine hayal kırıklıkları ile sonuçlandırmıştır.

ÇOK KOMİK

Mevcut ekonomik şartlar ve memur maaşları göz önüne alındığında, yakın geçmişte ihalesi gerçekleşen üniversitelerin almış oldukları promosyon miktarları karşısında Kocaeli Üniversitesi personeline layık görülen miktar çok komik kalmıştır.

GERÇEKÇİ BİR BEDEL

Son olarak Kocaeli Üniversitesi yönetiminden beklentimiz; personelinin karşı karşıya kaldığı bu bedel karşısında personeline sahipsiz ve değersiz olmadığını hissettirecek gerçekçi bir bedelle ihalenin sonuçlanması yönünde adımlar atmaları yönünde olacaktır” açıklamasında bulundu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sakarya ve Kocaeli'de milyonlarca kişinin
Sıradaki Haber Hayat kaynağından korkutan görüntü! Metre metre çekiliyor