Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti bu hafta var mı? 20 Ekim Kızılcık Şerbeti yeni bölüm yok mu?

Show Tv’nin sevilen dizisi

Show Tv’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti’nin bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağına dair meraklar artıyor. Özellikle Gazze ile İsrail arasındaki olaylar sonrası Türkiye’nin ilan ettiği 3 günlük yas, televizyon programlarında da değişikliklere neden oldu. Peki, Kızılcık Şerbeti’nin bu haftaki yeni bölümü yayınlanacak mı? İşte detaylar…

KIZILCIK ŞERBETİ BU HAFTA YAYINLANACAK MI?

Her hafta Cuma günleri saat 20.00’de izleyici karşısına çıkan Kızılcık Şerbeti dizisi, bu hafta yayınlanmayacağı konusunda bir bilgilendirme yapmadı. Ülkedeki yas nedeniyle birçok televizyon programı ve dizi yayınını erteledi ya da değiştirdi. Ancak Kızılcık Şerbeti ekibi bu konuda henüz net bir bilgi paylaşmadı.

KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Kızılcık Şerbeti’nin son bölümünde; Bebeğiyle birlikte olabilmek için Ünallar’ın evine geri dönen Doğa, Fatih ve onun ailesine öfke dolu. Kızına kavuşmuş olmanın sevinci ile ailesinden koparılmanın hüznü arasında kalmıştır. Bu süreçte Fatih’e doğru yolu gösteren ise Abdullah oluyor.

Rüzgar, Alev’in oyuna katılmayı kabul ederken, Nursema ve Umut arasındaki yaşam biçimi farklılıkları evliliklerine gölge düşürmeye devam ediyor. Umut, bu sorunları aşabilmek için Abdullah’ın iş teklifini kabul eder.

Öte yandan Kıvılcım, çalıştığı okulun el değiştirmesiyle yeni sahipleriyle anlaşamayacağını düşünerek işinden istifa eder. Kızından ayrı, işsiz kalan Kıvılcım’ın yanında olan tek kişi ise Ömer’dir.

Ünal ailesinin, Ertuğrul’un davetine katılmasıyla başlarına büyük bir sürpriz gelir.

İzleyicilerin merakla beklediği yeni bölüm hakkında yapımcı firmadan veya Show Tv’den gelecek olan bilgileri takip etmekte fayda var.