Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını Bu Hafta Var Mı? Yalı Çapkını Yeni Bölüm Ne Zaman?

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in yer aldığı Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümü merakla beklendi. Son bölümde Kazım’ın karşısına geçip Seyran’ın okula gideceğini söyleyen Ferit izleyicilerin kalbini kazandı. Her hafta cuma günleri ekrana gelen Yalı Çapkını dizisi milli yas kararı ardından 20 Ekim Cuma günü yayınlanacak mı merak konusu oldu. Peki, Yalı Çapkını bu hafta var mı? İşte yanıtı..

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ve

Her hafta cuma günleri ekrana gelen Yalı Çapkını dizisinde olaylar zinciri değişti. İzleyicilerin bir an olsun kaçırmadığı Yalı Çapkını dizisi 42. bölüme geldi. Cuma günlerinin yıldızı Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümünü bekleyen seyirciler milli yas kararına kulak kesildi. İsrail’in Gazze’de hastane bombalamasının ardından ölen vatandaşlar için Türkiye ve İran’da ulusal yas ilan edildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kararıyla ilan edilen 3 günlük milli yas sürecinde Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümü ekrana gelecek mi merak edildi. Milli yas kararının ardından televizyonda eğlence hayatının kısıtlandığını bilen vatandaşlar Yalı Çapkını bu hafta var mı sorusuna yanıt aradı. Peki, Yalı Çapkını bu hafta var mı? Yalı Çapkını yeni bölümü ne zaman? İşte yanıtı..

YALI ÇAPKINI BU HAFTA VAR MI?

3 günlük milli yas ilan edildiğini duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Türkiye olarak Filistinli kardeşlerimizin yaşadığı büyük acıları yüreğimizde hissediyoruz. Çoğu çocuk ve masum sivillerden oluşan binlerce şehidimize duyduğumuz saygının bir gereği olarak ülkemizde 3 günlük millî yas ilan edilmiştir. Filistin halkının acılarını paylaşmak maksadıyla üç gün süreyle milli yas ilan edilmesi ile bütün yurtta ve dış temsilciliklerimizde 21 Ekim 2023 Cumartesi günü güneşin batışına kadar bayrakların yarıya çekilmesi uygun görülmüştür” dedi. Açıklamanın ardından yas günlerinde televizyon yayınlarının değiştiğini bilen izleyiciler bu hafta Yalı Çapkını yeni bölüm var mı merak etti. Hemen belirtelim ki Yalı Çapkını dizisi 20 Ekim Cuma günü Star TV yayın akışında yer alıyor. 42. bölümüyle ekrana gelecek Yalı Çapkını dizisi için bir değişiklik olduğunda haberimizde yer vereceğiz.

YALI ÇAPKINI 41. BÖLÜM ÖZETİ

Ferit, Kaya’nın Seyran’a yaptığı üniversite sürpriziyle çılgına döndü. Seyran da Ferit’in derdinin Kaya’nın sürprizi olmadığını ve onun sosyal hayatı olmasını istemediğini söyledi. Toparlanıp otelden ayrılan Seyran, Ferit, Kaya, Suna, Asuman ve Abidin yalıya döndü. Seyran, yalının bahçesinde içeriye böyle girmek istemediğini söyledi. Ferit, çocuk istediği için üniversiteyi ertelemeleri gerektiğini söyledi. Kendilerini kapıda karşılayan Nükhet’e hoş gelmediklerini söyleyen Ferit, “Oğlunuz karımla benden uzak duracak” dedi. Kaya, Seyran’ın kayıtları kaçırmaması için küçük bir müdahalede bulunduğunu ifade etti. Ferit, ona “Sen bizim hayatımıza karışamazsın. O benim karım. Bir şey yapılacaksa ben yaparım” diye bağırdı. Kaya ise Seyran değil başkası olsa da elinden gelen tüm yardımı yapacağını söyledi. Seyran’ı kolay kolay affetmeyen Ferit, Kazım’a karısına karışamayacağını söyledi. Üniversite fikrini duyunca çılgına dönen Kazım, kendini kontrol etmeye çalışsa da Seyran’a sert çıktı. Odaya çıktıklarında dedesinin çok vakti olmadığını bu sebeple bir an evvel çocuk istediğini söyleyen Ferit’e yanıt veren Seyran, “Senin tek derdin benim bu yalıda oturmam, hiç arkadaş edinmemem ve her şeyin senin kontrolünde olması” diyerek bu sözlere inanmadığını söyledi.

YALI ÇAPKINI OYUNCULARI

Afra Saraçoğlu

Mert Ramazan Demir

Çetin Tekindor

Şerif Sezer

Gülçin Şantırcıoğlu

Diren Polatoğulları

Emre Altuğ

Gözde Kansu

Binnur Kaya

Tarık Emir Tekin

Beril Pozam

Cemre Gümeli

İrem Altuğ

YALI ÇAPKINI TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN