Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Arka Sokaklar 646 Bölüm Fragmanı İzle! Arka Sokaklar Yeni Bölüm Fragman İzle

Cuma akşamlarının fenomeni Arka Sokaklar 646. bölüm fragmanı yayınlandı. Rıza Baba, torunu Efe’nin vurulmasından sonra yıkıldı. Efe’nin vurulmasına sebep olan Sadullah ve adamları nefes alamaz duruma geldi. Efe’ye ciğer lazım olunca Sadullah kartlarını ortaya sürdü. İşte merak edilen Arka Sokaklar 646. bölüm fragmanı..

Her hafta cuma günleri ekrana gelen Arka Sokaklar dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. 20 Ekim Cuma akşamı yeni bölümüyle ekrana gelecek Arka Sokaklar dizisinin fragmanı incelendi. Rıza Baba, torunu Efe’nin vurulmasından sonra büyük bir vicdan azabı yaşamaya başladı. Adeta yıkıldı. Efe’nin durumu kritik ve yaşayıp yaşamayacağı konusu belirsizliğini koruyor. Efe’nin vurulmasına sebep olan Sadullah tüm kartlarını kullandı ve anlaşma zamanı geldi. Peki, Sadullah ile Rıza Baba arasında Efe’yi hayata bağlayacak anlaşma gerçekleşecek mi? İşte merak edilen Arka Sokaklar 646. bölüm fragmanı..

ARKA SOKAKLAR 646. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

20 Ekim Cuma akşamı 646. bölümüyle ekrana gelecek Arka Sokaklar’da AVM baskını sırasında silahla yaralanan Efe yaşam mücadelesi vermektedir. Rıza ve ekip tüm güçleriyle sorumluların peşine düşerler. Oğlu ölüm döşeğindeki Pınar olanlardan dolayı babasını suçlar. Tarık Aşkın, hem Sado’yu hem emniyeti kendisine düşman etmiştir ve bunun bedelini ödeyecektir. Kadir, Bedri’den uzun süredir almak istediği intikamı almak için sonunda fırsat bulmuştur. Bu sırada John’u yakalayan Sadullah ona hiç beklemediği bir sürpriz hazırlar. Sado’nun hamleleri hem Rıza Babayı, hem de ekibi çıkmaza sokar. Sado yüzünden vurulan Efe ölecek mi? İşte Arka Sokaklar 646. bölüm fragmanı..

 

ARKA SOKAKLAR OYUNCULARI

Zafer Ergin

Özgür Ozan

İlker İnanoğlu

Ozan Çobanoğlu

Özlem Çınar

Hasan Denizyaran

Oğuz Peçe

Sinem Reyhan Kıroğlu

Cansu Fırıncı

Tunç Oğuz

Nazlı Tosunoğlu

Hülya Kalebayır

Ali Haydar Çataltepe

Can Başak

Gaye Gürsel

Elvan Dişli

Perihan Ünlücan

ARKA SOKAKLAR TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

DİĞER VİDEOLAR