Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını 42 Bölüm İzle! Yalı Çapkını Son Bölüm Tek Parça İzle! 20 Ekim Yalı Çapkını Var Mı?

Cuma akşamlarının yıldızı Yalı Çapkını dizisinin yeni bölümünde Seyran çıldırdı. Bebek kararı veren Seyran ve Ferit hem okula gitmenin hem de bebek planlarını devreye soktu. 20 Ekim Cuma günü yeni bölümü yayınlanacak Yalı Çapkını dizisinde köşkün mutfağında olay çıktı. Seyran çocuğu olmasın diye yemeklerine ilaç koyulduğunu öğrendi. 20 Ekim Cuma günü yayınlanacak Yalı Çapkını 42. bölümü kaçırmayın..

20 Ekim Cuma Star TV yayın akışı araştırmaları sıklaştı. Başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı Yalı Çapkını dizisinde olaylar zinciri patladı. Bu akşam Yalı Çapkını yeni bölüm var mı merak eden izleyicilere yeni bölüm mesajı geldi. 20 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’da yeni bölümüyle ekrana gelecek Yalı Çapkını dizisinde Ferit Seyran’ın arkasında durdu. Kazım’ın çocukken engellediği Seyran sonunda okullu oldu. Kaya ile Seyran’ı fakültede gören Ferit çıldırdı. Daha sonra sakinleyip Seyran’ın elini tuttu. Bu kez de köşkte doğum kontrol hapı trafiği başladı. Seyran çocuğu olmasın diye yemeklerine hap konulduğunu anlayınca çıldırdı. Star TV’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını yeni bölüm detayları haberimizde. İşte Star TV Yalı Çapkını 42. bölüm canlı izleme ekranı..

YALI ÇAPKINI 42. BÖLÜM CANLI YAYIN EKRANI İÇİN TIKLAYIN

YALI ÇAPKINI 42. BÖLÜM ÖZETİ

20 Ekim Cuma günü ekrana gelecek Yalı Çapkını 42. bölümde Kaya ile Seyran’ı üniversiteye gelmesiyle hayal kırıklığına uğrayan Ferit’in eşine “Asıl sürprizi sen yaptın” demesi dikkat çekti. Ferit’in sık sık kolunu tutması ve acı çekmesi gözlerden kaçmadı. Gerçek bir hikayeden televizyona uyarlanan Yalı Çapkını’nda Seyran krizi patladı. Çocuğu olmasın diye yemeklerine doğum kontrol hapı konulduğunu anlayan Seyran’ın öfkesi herkesi yıktı geçti. Kaya’nın Seyran’a aşık olması Ferit’e neler yaptıracak merak edildi. Bunu duyan Ferit’in gözü döndü. Okul kaydı için Seyran’a sürpriz yapmak isteyen Ferit, Kaya ve Seyran’ı yan yana görünce çileden çıktı. Evde okul krizi çıkarken Ferit Seyran’ın okula karşı olan babası Kazım’ın karşısına dikildi.

 

https://www.youtube.com/watch?v=DfZ-gzH_qkQ&t=1s

YALI ÇAPKINI 41. BÖLÜM YAŞANANLAR

Ferit, Kaya’nın Seyran’a yaptığı üniversite sürpriziyle çılgına döndü. Seyran da Ferit’in derdinin Kaya’nın sürprizi olmadığını ve onun sosyal hayatı olmasını istemediğini söyledi. Toparlanıp otelden ayrılan Seyran, Ferit, Kaya, Suna, Asuman ve Abidin yalıya döndü. Seyran, yalının bahçesinde içeriye böyle girmek istemediğini söyledi. Ferit, çocuk istediği için üniversiteyi ertelemeleri gerektiğini söyledi. Kendilerini kapıda karşılayan Nükhet’e hoş gelmediklerini söyleyen Ferit, “Oğlunuz karımla benden uzak duracak” dedi. Kaya, Seyran’ın kayıtları kaçırmaması için küçük bir müdahalede bulunduğunu ifade etti. Ferit, ona “Sen bizim hayatımıza karışamazsın. O benim karım. Bir şey yapılacaksa ben yaparım” diye bağırdı. Kaya ise Seyran değil başkası olsa da elinden gelen tüm yardımı yapacağını söyledi. Seyran’ı kolay kolay affetmeyen Ferit, Kazım’a karısına karışamayacağını söyledi. Üniversite fikrini duyunca çılgına dönen Kazım, kendini kontrol etmeye çalışsa da Seyran’a sert çıktı. Odaya çıktıklarında dedesinin çok vakti olmadığını bu sebeple bir an evvel çocuk istediğini söyleyen Ferit’e yanıt veren Seyran, “Senin tek derdin benim bu yalıda oturmam, hiç arkadaş edinmemem ve her şeyin senin kontrolünde olması” diyerek bu sözlere inanmadığını söyledi.

YALI ÇAPKINI OYUNCULARI

Afra Saraçoğlu

Mert Ramazan Demir

Çetin Tekindor

Şerif Sezer

Gülçin Şantırcıoğlu

Diren Polatoğulları

Emre Altuğ

Gözde Kansu

Binnur Kaya

Tarık Emir Tekin

Beril Pozam

Cemre Gümeli

İrem Altuğ

YALI ÇAPKINI TÜM BÖLÜMLERİ İÇİN TIKLAYIN

DİĞER VİDEOLAR