Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef Tarla Ödülü Kriz Yarattı! 20 Ekim Masterchef Tarla Oyununu Kim Kazandı?

Ekranların sevilen yemek yarışması MasterChef All Star yeni bölümde rekabetin dozu yükseldi. Bu kez Lüleburgaz’a giden Masterchef ekibi ödül oyunu için harekete geçti. 20 Ekim Cuma akşamı ekrana gelecek Masterchef 124. bölümün kazananına Lüleburgaz’da tarla ödülü geldi. Acun Ilıcalı kesenin ağzını Masterchef için açtı. Vay be Acun..

Ekranların sevilen yemek yarışması

Medya patronu Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’de yayınlanan MasterChef All Star heyecanın dozu arşa çıktı. Her gün yeni bölümüyle ekrana gelen Masterchef yarışında rekabet tavan yaptı. 20 Ekim Cuma akşamı yayınlanacak Masterchef 124. bölüme tarla ödülü damga vurdu. Lüleburgaz’da çekimleri yapılan yemek yarışmasında bugünün ödül oyunu galibine tarla verileceği açıklandı. Medya patronu Acun Ilıcalı kesenin ağzını bu kez fena açtı. İşte Masterchef 124. bölümün konusu tarla ödülü detayları..

MASTERCHEF ALL STAR TARLA ÖDÜLÜ 

20 Ekim Cuma akşamı ekrana gelecek Masterchef 124. bölümde heyecan tavan yaptı. Büyük bir izleyici kitlesine sahip yemek yarışmasını hiç kaçırmayan vatandaşlar şoke oldu. Bu akşam ekrana gelecek Masterchef 124. bölümün fragmanına göz atan izleyiciler tarla ödülüyle görünce gözleri yuvalarından fırladı. Bugünkü çekim için Lüleburgaz’a giden Masterchef All Star ekibi tarla ödülü verileceğini öğrendi. Masterchef tarla ödülü için konuşan şef Mehmet Yalçınkaya, “En başarılı arkadaşımız muhteşem bir arsa sahibi oluyor arkadaşlar” dedi. Bakalım bu akşam Masterchef’te tarla ödülüne kim sahip olacak. Bekleyip göreceğiz..

MASTERCHEF ALL STAR AZİZE

20 Ekim Cuma akşamı saat 20.00’da yayında olacak Masterchef 124. bölüm fragmanına Azize damga vurdu. Tarla ödülü için yarışan mavi ve kırmızı takım arasında Azize krizi çıktı. Oyun sırasında ipler iyice gerildi. Geçtiğimiz akşam mavi takım kaptanı Alican’ın Azize ve Tanya’ya reçete vermemesinin yankıları sürdü. Sakatatlar yarışında takımdaki herkese reçete dağıtan Alican’ın Tanya ve Azize’ye reçete ayırmaması olay oldu. Bu akşamki yarışta zirve noktasına çıkan kavgada Azize, “Kazansanız da asla yarışmayacağım” dedi. Takım arkadaşlarının tepkisini çeken Azize, stüdyoda yapılan çekimlerde şeflerin söz vermesi üzerine “Kabul etmiyorum ağabey!” diyerek son noktayı koydu. Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu’nun jüri üyesi olduğu Masterchef yeni bölümün kazananına Lüleburgaz’da bir tarla verileceğini duyan yarışmacılar oyun sırasında birbirine girdi. Gerginlik iyice tavan yaparken Azize önce, “Kimse bana reçete vermedi” diye tepki gösterdi. Ardından da, “Ben hiçbir şey istemiyorum.” diyerek ağladı. Mehmet şef, “İlk kez böyle bir şeyle karşılaşıyoruz” deyince Azize, “Burada 9 kişi yarışıyoruz. Sekizinin yanına gidip yardım etmek istedim. Kabul etmiyorum ağabey, etmiyorum!” diyerek takım arkadaşlarına rest çekti.