Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bayern Münih, Mezravi’ye sahip çıktı

Almanya’nın köklü futbol kulüplerinden

Almanya’nın köklü futbol kulüplerinden Bayern Münih, Fas kökenli Hollandalı oyuncusu Nasır Mezravi’nin Filistin paylaşımı sonrası oluşan tepkilere rağmen futbolcuyu savundu. Mezravi, sosyal medya hesabından Mescid-i Aksa fotoğrafı paylaşarak Filistin’e olan desteğini dile getirmiş ve Kur’an-ı Kerim’den bir ayetle paylaşımda bulunmuştu. Bu paylaşım, futbolcunun bazı çevrelerden tepki almasına neden olmuştu.

Bayern Münih Kulübü’nün CEO’su Jan-Christian Dreesen, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, Mezravi ile yapılan görüşmelerde oyuncunun barışsever bir yaklaşım sergilediğini ve terör ile savaşa kesinlikle karşı olduğunu belirttiğini ifade etti. Dreesen, Mezravi’nin paylaşımlarının bazı kesimlerde rahatsızlığa yol açtığı için üzgün olduğunu ve terörün her türlüsünü kınadığını dile getirdi.

Kulüp, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada Nasır Mezravi’nin Bayern Münih forması giymeye devam edeceğini belirtti. Ancak futbolcunun, Fas Milli Takımı’nda yaşadığı sakatlık sebebiyle kadroda yer alamayacağını duyurdu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

38. Olağan genel kurulunu gerçekleştirecek
Sıradaki Haber Kocaeli Barosu’na görme engelli bağımsız aday!