Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti Mihri Kim? Gizem Yanık Kimdir, Kaç Yaşında? Gizem Yanık Dizileri

Kızılcık Şerbeti dizisinde Mihri rolüne hayat veren güzel oyuncu Gizem Yanık izleyicilerin dikkatini çekti. Ertuğrul’un kızı olan Mihri yeni bölüm öncesi araştırılmaya başladı. Peki, Kızılcık Şerbeti dizisinde Mihri rolüne bürünen Gizem Yanık kimdir? İşte Gizem Yanık bilgileri..

Kızılcık Şerbeti dizisinde Mihri

Her hafta cuma günleri Show TV ekranlarında yayına giren Kızılcık Şerbeti kadrosu merak edildi. Dizideki flaş sahnelerle sosyal medyada sıklıkla konuşulan Kızılcık Şerbeti dizisinde Mihri rolü merak edildi. Diziye Ertuğrul beyin kızı olarak giren Gizem Yanık hayatı araştırıldı. Nursema’nın hat çalışmaları ile yolu kesişen Ertuğrul’un mazbut ev kızı Mihrimah nasıl bir karakter merak edildi. Nursema’nın eski kocası İbrahim ile evlilik yoluna giren Mihri kim sorusunun yanıtı haberimizde. İşte Kızılcık Şerbeti Mihri rolündeki Gizem Yanık..

KIZILCIK ŞERBETİ MİHRİ KARAKTERİ

Kızılcık Şerbeti dizisinde Mihri rolüne hayat veren Gizem Yanık izleyicilerin dikkatini çekti. Nursema’nın hat çalışmalarıyla ilgilenen koleksiyoner Ertuğrul’un mazbut kızı olan Mihrimah evlenmek için ilk adımı attı. Nursema ile zaman içinde arkadaş olan Mihri’nin annesi ölmüş. Son bölümde Ertuğrul’un davetine katılan Ünal ailesinin İbrahim’le karşılaşması herkes için kötü bir sürpriz oldu. Ertuğrul ne yapacağını şaşırmış bir hale geldi. Önce Abdullah Bey ve Ömer’den olayı dinledi ve onlara inandı. Daha sonra Nursema ile konuşup kesin olarak ikna oldu. Ancak Ertuğrul’un kızı Mihri İbrahim’e inandı. Babasını dinlemeyip İbrahim ile görüşmeye devam eden Mihri’yi bu yanlıştan döndürmek Nursema’ya kaldı. Nursema’nın anlattıklarına rağmen İbrahim’e inanmayı seçen Mihri babası Ertuğrul’u da karşısına aldı.

GİZEM YANIK KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Yalı Çapkını dizisinde İhsanlı ailesinin büyük oğlu Tarık’ın eski eşi olarak ekranlarda boy gösteren Gizem Yanık izleyicinin dikkatini çekti. Dizide düzenli olarak psikiyatrik tedavi gören bir karakteri canlandıran Gizem Yanık’ın yeni adresi Kızılcık Şerbeti oldu. Show TV’de yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisinde koleksiyoner Ertuğrul’un kızı olarak ekrana gelen Gizem Yanık, dizide Mihri rolüne büründü. 27 Şubat 2000 yılında dünyaya gelen Gizem Yanık, kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Aslen Ankaralı olan güzel oyuncu Gizem Yanık, uzun yıllar Ankara’da yaşamını sürdürdü. Eğitimi sebebiyle İstanbul’a gelen Gizem Yanık, İstanbul Okan Üniversitesi Konservatuvarı Tiyatro bölümünden %100 bursla mezun oldu. Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi tiyatro bölümünde de tam burslu olarak eğitim alan Gizem Yanık, tiyatro oyunlarında da yer alıyor.