Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş, Ayasofya Camii’nde Filistin için elinde kılıçla hutbe okudu

İsrail’in Filistin’e saldırıları sürerken Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Ayasofya Camii’nde Cuma namazı hutbesini elinde kılıçla Filistin için okudu. Erbaş, tüm insanlığa seslenerek zalimin karşısında mazlumun yanında olunması gerektiğini vurguladı.

İsrail'in Filistin'e saldırıları sürerken

Diyanet İşleri Başkanı Prof.Dr. Ali Erbaş Cuma namazını Ayasofya Camii’nde kıldırdı. Erbaş, hutbeyi okumak için minbere elinde kılıç ile çıktı.  İsrail’in  Filistin’e yaptığı saldırıları konu alan “Rahmet ve Sekinet Müjdesi: İnşirah Suresi” başlıklı Cuma hutbesini okuyan Erbaş’ın kılıç tutması; fetih ve düşmana korku, dosta güven verme anlamına geliyor.

 

“HER SIKINTININ ARDINDAN MUTLAKA FERAHLIK GELECEKTİR”

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, “Bizler inanıyoruz ki her hüznün ardından bir sevinç, her sıkıntının ardından bir ferahlık mutlaka gelecektir. Zira Cenab-ı Hak, peygamberleri ve inananları hiçbir zaman yalnız bırakmamıştır. Onları, zalimlerin ve düşmanların insafına asla terk etmemiştir. Hz. Nuh’u tufanın helakinden, Hz. İbrahim’i Nemrut’un ateşinden, Hz. Musa’yı Firavun’un zulmünden, Hz. Yusuf’u zindanın karanlığından kurtarmıştır. ve nihayet, Peygamber Efendimiz (s.a.s)’i inkarcıların türlü eza ve cefasından felaha çıkarmış, ona nice fetih kapıları açmıştır” diye konuştu.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Kocaelililerin artık bıktığı elektrik kesintileri
Sıradaki Haber Kocaeli’nin yarısında elektrikler kesilecek! Hazırlanın