Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Masterchef Arsa Ödülü Kim Kazandı? Masterchef Ödül Oyunu Kim Kazandı?

Acun Ilıcalı’nın ekrana getirdiği MasterChef All Star son bölümde galibiyet yaşandı. Lüleburgaz’da çekilen son bölümün galibi belli oldu. Acun Ilıcalı bu kez kesenin ağzını açtı ve Masterchef’te ilk kez yaşanan arsa ödülü sahibini buldu. İşte Masterchef 124. bölümün arsa kazanan yarışmacısı..

Acun Ilıcalı'nın ekrana getirdiği

Acun Ilıcalı’nın kanalı TV8’in gözde programı MasterChef All Star heyecanı hız kesmedi. Kavgaların, gözyaşlarının ve hırsın merkezi olan Masterchef yarışında her oyun artık daha önemli hale geldi. Haftada bir gün ödül oyununda 100 bin TL’nin sahibi olan yarışmacılar bu kez arsa ödülü için karşı karşıya geldi. Programın fanları Lüleburgaz’da yapılan çekimlerde ödül oyununu kazanan ismi araştırmaya koyuldu. Acun Ilıcalı’nın kesenin ağzını açtığı Masterchef arsa ödülü geceye damgasını vurdu. Seyircilerin Masterchef ödülü kim kazandı, Masterchef dün akşam, Masterchef son bölüm, Masterchef ödülü kim kazandı? Masterchef te arsa ödülünü kim kazandı, Masterchef arsa ödülü, Masterchef ödül oyunu kim kazandı, Masterchef ödülü kim aldı soruları yanıt buldu. Seyircinin dört gözle beklediği Masterchef arsa ödülüne kavuşan yarışmacı haberimizde. İşte Masterchef arsa ödülü sahibi…

MASTERCHEF ALL STAR ARSA ÖDÜLÜ 

20 Ekim Cuma akşamı izleyici karşısına çıkan Masterchef 124. bölümün kazananı belli oldu. Büyük bir izleyici kitlesine sahip Masterchef yarışmasının son bölüm kazananı belli oldu. Dün akşamki çekimi Lüleburgaz’da izleyen Masterchef seyircileri arsa ödülünün sahibi kim araştırmaya koyuldu. Mehmet şefin, “En başarılı arkadaşımız muhteşem bir arsa sahibi oluyor arkadaşlar” açıklamasının ardından kim galip gelen isim Kıvanç oldu. MasterChef arsa ödülü için yarışan Mavi ve Kırmızı takım arasında galip Kıvanç oldu. Mavi takımda en beğenilen 4 tabağı çıkaran isimler sıralamadan bağımsız olarak Kıvanç, Metin, Tanya, ve Sergen oldu. Yapılan değerlendirmelerde en başarısız isim eski şampiyonlardan ve Metin oldu. Sergen ve Kıvanç arasında birinci Kıvanç oldu ve arsa ödülüne kavuştu.

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNU KİM KAZANDI?

20 Ekim Cuma akşamı yayınlanan Masterchef 124. bölümde arsa ödülü sahibini buldu. MasterChef All Star’da ekrana gelen son bölümde Kırmızı ve Mavi takım yarışmacıları arsa ödülü için karşılaştı. Lüleburgaz’da yapılan dış çekimde en güzel tabakları çıkaran ve en başarılı olan takım Mavi takım oldu. Mavi takım kendi içinde oynadığı bireysel oyunun ardından 4 ismi şeflerin karşısına çıkardı. Danilo ve Mehmet şefler tabakları değerlendirdi. Lüleburgaz’da misafirlerini ağırlayan Masterchef ekibinde en başarılı Mavi takım oldu. Mavi takım yarışmacıları ikinci etapta bireysel olarak mücadele etmeye hak kazandı. Stüdyoda devam eden oyunda şeflerin verdiği ürünlerle yaratıcılık tabağı yapıldı. MasterChef arsa ödülü için yarışan Mavi takımda Kıvanç, Metin, Tanya, ve Sergen arasında en beğenilen tabak Kıvanç’ın oldu. Masterchef arsa ödülü sahibi Kıvanç oldu.