Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti 36 Bölüm Fragmanı İzle! Kızılcık Şerbeti Son Fragman Full İzle

Cuma günlerinin yıldızı Kızılcık Şerbeti son bölüm ardından dört gözle beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gerilimin hat safhaya çıktığı Kızılcık Şerbeti 35. bölüm ardından 36. bölüm fragmanı geldi. Yeni bölüme Nursema’nın başkaldırışı damga vurdu. Kızılcık Şerbeti 36 bölüm fragmanında Mihri’yi İbrahim’in elinden kurtaran Nursema ailesinin karşısına geçip, “Ben kaderime terk edildim diye duracak değilim, bence kimse de durmamalı” deyince olanlar oldu. İşte Kızılcık Şerbeti 36. bölüm fragmanı..

Cuma günlerinin yıldızı Kızılcık

Show TV’nin cuma akşamları reyting rekorları kıran dizisi Kızılcık Şerbeti’nde taş üstünde taş kalmadı. Ertuğrul’un davetinde tüm gerçekler ortaya çıktı. Düşman aileler Ünallar ve Taşhanlar karşı karşıya geldi. Mihri tüm saflığıyla İbrahim’e inanmayı seçince başına gelmeyen kalmadı. Kızılcık Şerbeti Nursema’nın yıldız olduğu son bölümde yer gök inledi. Bir yandan Umut İbrahim’e saldırırken Abdullah Ünal’ı da tutmak hiç kolay olmadı. 20 Ekim Cuma akşamı yayınlanan 35. bölümün ardından gözlerin çevrildiği yeni bölüm fragmanı yayınlandı. İşte heyecan dolu Kızılcık Şerbeti 36 bölüm fragmanı..

KIZILCIK ŞERBETİ 36. BÖLÜM FRAGMANI

27 Ekim Cuma günü ekrana gelecek Kızılcık Şerbeti 36. bölüm fragmanında Nursema fırtınalar estiriyor. Gelecek hafta yayınlanacak yeni bölümde Nursema İbrahim’in yanındaki Mihri’yi alıyor. İbrahim’in bütün oyunları bozuluyor. Ertuğrul, otel odasında İbrahim, Nursema ve Mihri’yi buluyor. İbrahim’e ders verme sırası Ertuğrul’a geliyor. Ailesinin karşısına dikilen Nursema, “Ben kaderime terk edildim diye duracak değilim, bence kimse de durmamalı” deyince ortalık karışıyor. Kızılcık Şerbeti 36. bölümde Umut Abdullah’a resti çekiyor. Rüzgar’ın kanalında eğitim programı sunmaya başlayan Kıvılcım Ömer’den veto yiyor. Tüm bunlar ve daha fazlası Kızılcık Şerbeti 36. bölümde..

KIZILCIK ŞERBETİ 36. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KIZILCIK ŞERBETİ 35. BÖLÜMDE NELER OLDU?

20 Ekim Cuma günü izleyici karşısına çıkan Kızılcık Şerbeti 35. bölümde Ertuğrul’un davetine katılan Ünal ailesi şok üstüne şok yaşadı. Nursema ve İbrahim’in karşılaşması herkes için kötü bir sürpriz oldu. Bir yandan Umut İbrahim’e saldırdı bir yandan da Abdullah’ın elinden İbrahim’i zor aldılar. İki ailenin karşılaşması geceye damga vurdu. Ertuğrul ne yapacağını şaşırmış bir halde kalakaldı. Önce Abdullah Bey ve Ömer’den olayı dinledi ve kararını verdi. Ertuğrul Nursema ile konuşup kesin olarak ikna olsa da kızına söz geçiremedi. Mihri eceline gitti. Kıvılcım’ın Rüzgar’ın kanalında programa başlayınca Ömer’in vetosuyla karşılaştı.

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCULARI

Evrim Alasya

Barış Kılıç

Settar Tanrıöğen

Sıla Türkoğlu

Sibel Taşçıoğlu

Doğukan Güngör

Müjde Uzman

Bahtiyar Memilli

Yiğit Kirazcı