Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

İstanbul’da deprem mi oldu? 22 Ekim AFAD ve Kandilli deprem listesi! 22 Ekim Ankara’da, İzmir’de deprem mi oldu?

22 Ekim 2023’te ülkemizde

22 Ekim 2023’te ülkemizde deprem olup olmadığı merak konusu oldu. AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nin güncel veri paylaşımları, vatandaşların anında deprem bilgilerine ulaşmasını sağlıyor.

Depremler, doğal olarak vatandaşları tedirgin ediyor. Özellikle büyük şehirlerde hissedilen sarsıntılar sonrası vatandaşlar hemen arama motorlarına başvurarak “bugün deprem oldu mu?” veya “İstanbul’da deprem mi oldu?” gibi sorularla en güncel bilgilere ulaşmaya çalışıyor. Bu konudaki en güvenilir kaynaklar olan AFAD ve Kandilli Rasathanesi, yaşanan depremleri anlık olarak internet sitelerinde paylaşıyor.

Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi, Türkiye’deki sismik hareketlilikleri yakından takip ediyor ve son 500 depremi web sitesi üzerinden vatandaşlarla paylaşıyor. Bölgesel olarak deprem araştırmalarını sürdüren Kandilli, yaşanan sarsıntıların büyüklükleri, derinlikleri ve yerleri hakkında en detaylı bilgiyi sunuyor.

AFAD Son Depremler Listesi

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı, ülkemizde meydana gelen depremlerle ilgili anlık bilgileri web sitesi üzerinden vatandaşlarla paylaşıyor. AFAD, yaşanan depremlerin şiddeti, merkez üssü ve saati gibi bilgileri anında güncelliyor.

Vatandaşlar “Bugün deprem oldu mu?” ya da “İzmir’de, İstanbul’da deprem mi oldu?” gibi sorularının cevabını alabilmek için Kandilli Rasathanesi ve AFAD’ın resmi web sitelerini ziyaret edebilir. Bu platformlar, en güncel ve doğru deprem bilgilerini anında sunarak halkın bilgilendirilmesine katkıda bulunuyor.