Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ömer 28 Bölüm İzle! Ömer Dizisi Son Bölüm Youtube Tek Parça İzle

Pazartesi akşamları yayınlanan Ömer dizisinin yeni bölümüne Nilüfer damga vurdu. Nilüfer’in Tahir’in kızı olduğu ortaya çıktı. 23 Ekim Pazartesi günü 28. bölümüyle izleyici karşısına çıkacak Ömer dizisinde ortalık ayağa kalktı. İşte Ömer dizisi 28. bölüm izleme ekranı..

23 Ekim Pazartesi Star TV yayın akışında yer alan Ömer dizisi bilgileri geldi. Her hafta pazartesi günleri yayınlanan Ömer dizisinin bu akşamki bölümünde ortalık karıştı. 23 Ekim Pazartesi günü saat 20.00’da yeni bölümüyle izleyici karşısında olacak Ömer dizisi 28. bölümde Gamze ve Ömer’in arası iyice açıldı. Çalıştığı bankanın müdürü olan Gamze, daha bu habere sevinemeden annesinin yarattığı problemlerle yüzleşmek zorunda kaldı. Vicdan’ı hayatlarından kesin olarak çıkarmak isteyen Ömer ise farkında olmadan yeni bir krizin fitilini ateşledi. Tüm bunlar ve daha fazlası Ömer dizisi 28. bölüm ekranında..

ÖMER DİZİSİ 28. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÖMER DİZİSİ 28. BÖLÜM ÖZETİ

23 Ekim Pazartesi akşamı 28. bölümü yayınlanacak Ömer dizisinde Şükran Tahir’den boşanmaya karar verdi. Vicdan’ın Nilüfer Tahir’in kızı itirafı yeni bölüme damga vurdu. Yeni bölümü yayınlanacak Ömer dizisinde Nilüfer’in Tahir’in kızı olduğu ortaya çıktı. Çalıştığı banka şubesine müdür olan Gamze, daha bu haberin sevincini yaşayamadan annesinin gazabıyla karşılaştı. Reşat’ın Nilüfer’e hissettiği merhamet duygusuyla aradığı fırsatı eline geçiren Vicdan, evde kalma iznini almayı başarır. Ancak Vicdan’ı tamamen hayatlarından çıkarmaya çabalarken yaşanan bu gelişme hem Gamze ile Ömer’in hem de Tahir ile Şükran’ın arasının daha da açılmasına neden olur. Hakan’ın eve almamasıyla çocuklarıyla zor durumda kalan Nisa, babasının da desteğiyle boşanma konusunda adım atmaya karar verir. Gamze’nin aklına gelen iş fikriyse hem ona hem de artık kendi ayakları üzerinde durmak isteyen Şükran ve Nuran’a umut ışığı olur. Vicdan yüzünden türlü sorunlarla boğuşan Tahir, işten atıldığını öğrenmenin şokunu yaşar. Şükran’ın boşanmayı istemesiyle bir darbe daha alan Tahir, bu zor durumdan çıkabilmek için son çare Gamze’nin önerilerine kulak verir. Vicdan’a Gamze’yi çok sevdiğini söyleyen ve bir an önce evden gitmesini isteyen Ömer ise Vicdan’la ilgili herkesi şok edecek bir gerçeği öğrenir.

ÖMER DİZİSİ 27. BÖLÜM DEĞERLENDİRMESİ

Vicdan’ın onu öpmesiyle başına büyük bir bela almanın kıyısına gelen Ömer, Gamze ile aralarını daha da açabilecek tehlikeli bir sürecin eşiğinde. Ancak Reşat’ın sağduyusu, Ömer’e kırgın ve öfkeli hisseden Gamze’nin yaşananları başka bir açıdan değerlendirmesine ve çabalamaya devam etme kararı almasına yardımcı oldu. Hakan’ın ona yaşattığı türlü acılara göğüs geren Nisa, bardağı taşıran son damla olduğunu hissettiği üzücü bir olay yaşadı. Büyük kararların arifesinde olan Nisa, babasından gördüğü destek sayesinde daha da yüreklendi.

ÖMER DİZİSİ OYUNCULARI

Selahattin Paşalı

Gökçe Bahadır

Barış Falay

Merve Dizdar

Emre Taşkıran

Onur Bilge

Gamze Karaduman

Zerrin Sümer

Serpil Gül

Gülçin Kültür Şahin

Muharrem Türkseven

Burcu Cavrar

Melike Güner

Damla Makar

Aybike Turan

Esra Akkaya

Erol Babaoğlu

Özgür Foster

ÖMER DİZİSİ TÜM BÖLÜMLERİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

DİĞER VİDEOLAR