Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Hakan Çinemre’den Nokta Gazetesi’ne özel açıklamalar

İlimizin başarılı stoperlerinden, bu sezon 2. Lig takımlarından Arnavutköy Belediyespor’da forma giyen İzmitli futbolcu Hakan Çinemre, Nokta Gazetesi’ne özel açıklamalar yaptı. Hakan, kupada eşleştikleri Gölcükspor’u en iyi şekilde konuk edeceklerini ifade etti.

İlimizin başarılı stoperlerinden, bu

LİGE DAHA ÇOK ÖNEM VERİYORUZ

Sözlerine Gölcüklülük üzerine başlayan Hakan şu şekilde konuştu: Ben Gölcüklüyüm ve buradan Fenerbahçe’ye transfer oldum. Gölcükspor’un yeri her zaman bambaşkadır. Kupada eşleştik ve arkadaşlarımızı, kardeşlerimizi burada en iyi şekilde konuk edeceğiz. Benim için de farklı bir maç olacak açıkçası. Lige daha çok önem veriyoruz. Hocamızın kafasında nasıl bir kadro tasarrufu var tam olarak bilemiyorum ancak kendisine Gölcükspor karşısında arzu ederse sahaya çıkabileceğimi belirttim. Karar kendisinin tabii ki.

 

ERTUĞRUL SAĞLAM HOCANIN LİSTESİNDE YOKMUŞUM

Eğer oynarsam A takım düzeyinde ilk kez Gölcükspor’a rakip olacağım. Daha önceki yıllarda alt yapıda Fenerbahçe’de oynarken Gölcükspor ile karşılaşmıştım. Bu sezon nasibimiz Arnavutköy’deymiş. 2 yıllık bir anlaşma yaptım. 1. Lig’den 7-8 ciddi teklif vardı, Kocaelispor da bu takımlardan birisiydi ancak Ertuğrul Sağlam hoca kendi listesindeki futbolcuları transfer edeceğini belirttiği için Kocaelispor’a transferim gerçekleşmedi.

HEDEFİMİZ EN KÖTÜ PLAY-OFF

Arnavutköy’de mutluyum. Belediye takımı, tesisleri var. İstanbul’dan ev tutmadım. Haftanın 2-3 günü Kuzey Marmara yolundan hızlı bir şekilde Kocaeli’ye gelip gidiyorum. Hedefimiz en kötü Play-Off oynamak ve buna göre yatırımlar yapıldı. İnanıyorum ki sezon sonunda arzuladığımız hedefe ulaşacağız. Kocaeli takımlarını takip ediyorum. Gölcükspor bu sezon güzel bir kadro kurdu, Kocaelispor da iyi gidiyor. Tüm Kocaeli takımlarına başarı diliyorum. Yolları açık olsun.