Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Karaosmanoğlu beni arayıp, gündeme getirmemi isterdi

Nokta Tv’de yayınlanan Furkan Çalışkan ile Kent Meydanı programında konuşan TBMM eski Başkanvekili ve CHP Kocaeli eski Milletvekili Haydar Akar, “Karaosmanoğlu beni arayıp, gündeme getirmemi isterdi” dedi.

Nokta Tv’de yayınlanan Furkan

TBMM eski Başkanvekili ve CHP Kocaeli eski Milletvekili Haydar Akar Nokta TV ekranlarında yayınlanan Furkan Çalışkan ile Kent Meydanı programına konuk oldu. 12 yıl milletvekilliği yapan Haydar Akar TBMM’ye Kocaeli’yi ezberlettiğini ifade etti.

CHP siyasetinin ilimizdeki en önemli isimlerinden olan Haydar Akar Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak isminin geçmesi hakkındaki iddialara cevap verdi. Akar, “Kamuoyuna bu düşünce için teşekkür ediyorum. Ben 4 dönemlik vekilliği döneminde icra makamında değildim, proje yapma imkanım olmadı ama kürsüde en çok konuşan milletvekilinden bir tanesiyim. Kocaeli’yi TBMM’de ezberlettirdim. Şehrimizin problemlerini duyurdum.

“TRAMVAY BU KENTTE BENİM ZORUMLA YAPILDI”

Eski Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu bazen beni arar ‘Haydar şunu da kürsüden söyler misin’ derdi. Bizim söylemlerimizi daha ciddiye alıyorlardı. O işi halletmek istedikleri için. Bu kentte tramvayı ben kazandırdım. Bu kadar açık ve net söylüyorum. Tramvay bu kentte benim zorumla yapıldı. Gazetelerde, meclis kürsüsünde hepsini tek tek sayardım. Zorla tramvay yaptırdım. Güzel oldu. Yahya Kaptan bambaşka bir yer oldu. Tramvay oturdu, daha da geliştirilmesi lazım”

HAYDAR AKAR’IN KONUŞMASINDAN ÖNE ÇIKANLAR

Haydar Akar: Parti meclisi tekliflerini nazikçe reddettim

“Gökhan Ercan’ı ben önerdim”

Haydar Akar: Vekil olarak devam edebilirdim

Parti Bülent Sarı’yı ödüllendirdi

Sözümün arkasındayım ama ihtiyaç duyarlarsa…

Akar: Ben değişimi savunuyorum… Genel başkan değişmelidir

Haydar Akar: Ne olursa olsun ön seçimden kaçış yok