Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Fatih Kurtoğlu: İmkansızlıklar içinde çok özel futbol oynuyoruz

BAL takımlarımızdan Yuvacıkspor’da Teknik Sorumlu Fatih Kurtoğlu, Gebzespor maçını üç aşamada değerlendirdi.

BAL takımlarımızdan Yuvacıkspor’da Teknik

ONUN ACİZLİĞİDİR

Kurtoğlu’nun açıklamaları şu şekilde: Gebzesporlu kardeşlerimizle çok tempolu ve aksiyonlu bir maç oynadık. Bu maçı 3 bölümde anlatmak istedim. 1. Bölüm… Kocaeli’de ilk kez, belki de Gebze taraftarı ve Yuvacık taraftarı iç içe, beraber maç izledi. Maçta bir kez Gebzeli iki taraftar kaptanımıza küfretti. Seyircimiz buna tepki gösterirken, anında şahsım, başkanımız, yönetimimiz, seyircimizden rica ettik. Küfreden kendisine etmiştir. Onun acizliğidir. Cevap vermek bize yakışmaz dedik. Sağ olsun Gebzespor başkanımız da o iki kişiye müdahale etti ve anında ortam sakinleşti.

İNCE İNCE ENGELLENDİK

Şunu gördük ki, bizler, yönetim, hocalar olarak bu durumda dik durursak, futbol küfürsüz, kavgasız olur, keyif verir. Gebzeli kardeşlerimiz ve yönetimine, ama en başta koca yürekli Yuvacıkspor halkına teşekkürü borç biliriz.  2.bölüm… 16 senedir ilk kez hakem hakkında yazmak zorunda kaldığım için özür dilerim. 1 gün bekledim ki nefsimden kızgınlıkla bir şey yazmayayım. 2. sarıdan ve direkt olarak bir kırmızı kartı vermeyen hakemin yapamadığını, rakibimizin değerli teknik direktörü, meslektaşım 3 oyuncusunu değiştirerek yaptı. Karşıdaki yardımcı hakem inanılmaz kasıtlı şekilde 3 net atağımızı keserek bizi ince ince engelledi.

İLK YARI 2 FARKLI ÖNDE OLABİLİRDİK

3. Bölüm… Maça gelince… Rakibimizin en etkili atak organizasyonu olan kanatlara uzun topla çıktıklarını hafta boyunca oyuncularımıza aktardık. İlk devre topa daha fazla sahip olan, oyun üstünlüğü ve pozisyon üstünlüğü elinde olan, bir penaltı kaçıran bir takımdık. Devrenin son saniyesinde Oğulcan’ın kaleciyi önde yakalamasıyla yaptığı vuruş gol olsa içeriye 2 farklı önde girebilirdik.

FOTOĞRAFLARDA VAR

2. devreye yine baskılı ve etkili başladık. Berat’ın kanattan getirdiği net pozisyonda yine Oğulcan vurdu kaleci çıkardı. Uzun toplarda rakibimiz İlyaz’ı kaçırmaya çalıştı, önlememizi aldık, toplara biz müdahale ettik ama hakem kardeşimiz iki gol öncesi yine net faulleri es geçti, pozisyonlar fotoğraflarda ve videolarda net şekilde var. Penaltıda kaleci iki ayağıyla öne çıkıyor, bizim her atağımızı kesen yardımcı hakem bir anda kör oluyor!

İMKANSIZLIKLAR İÇİNDE

Hakemler oyunu kesmese, oynatsa uzun zamandır böyle keyifli maç izlememiş olurduk. Her şeye rağmen iki takım da bence keyif verdi. Eve dolaptaki gıcırtı sesini bulup, tamir etmek için gelen usta, dolapta evin beyefendisine yakalanınca “Şimdi size desem ki… Tren geçsin, dolapta ses nereden çıkıyor diye bekliyorum desem sizin buna inanmanız çok zor diye cevap vermiş. Türkiye’de futbol sadece skora göre yorumlandığı için bizim ne oynadığımızın, imkansızlıklar içinde ne kadar özel futbol oynamaya çalıştığımızın pek bir önemi yok!

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Belediye-İş Sendikası Mali İşlerden Sorumlu
Sıradaki Haber Metin Özkan’dan ağabeyi Bayram Özkan için teşekkür