Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta 24 Ekim Puan Durumu! Gelinim Mutfakta Puan Durumu Bugün Birincisi

4 gelin ve 4 kayınvalidenin yer aldığı altın yarışı hız kesmedi. 24 Ekim Salı günü yepyeni bölümüyle ekrana gelen Gelinim Mutfakta’da haftanın ikinci günü sona erdi. Günün kazananı olarak çeyrek altını yakasına takmak isteyen gelinlerden galip gelen belli oldu. İşte Gelinim Mutfakta 24 Ekim puan durumu..

4 gelin ve 4

Haftanın 5 günü yayında olan Gelinim Mutfakta sona erdi. 24 Ekim Salı günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1242. bölümün kazananı belli oldu. Sunucu Nursel Ergin tabakları puanladı. 1’den 5’e kadar puan veren Nursel Ergin’in en beğendiği Yağ Mantısı tabağını Tuğba yaptı. 24 Ekim Salı günü yayınlanan Gelinim Mutfakta’da Nursel Ergin çıldırdı. Gelinlerden böyle tabaklar görmek istemediğini söyleyen deneyimli sunucu zor sakinleşti. Yağ Mantısı yapan gelinler arasında bugün çeyrek altını kim kaptı belli oldu. 24 Ekim Salı yayınına göz atan izleyiciler bugünün puan durumu için araştırmaları sıklaştırdı. 24 Ekim Gelinim Mutfakta, 24 Ekim Gelinim Mutfakta puan durumu, Gelinim Mutfakta puan durumu bugün, Gelinim Mutfakta bilezikler kaç gram sorgulamaları yanıt buldu. Peki, Gelinim Mutfakta kim birinci oldu? İşte merak edilen 24 Ekim Gelinim Mutfakta puan durumu..

24 EKİM GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Gelinim Mutfakta yarışında haftanın ikinci günü tamamlandı. 24 Ekim Salı günü yayınlanan yeni bölümün yıldızı Yağ Mantısı oldu. 4 gelin ve 4 kayınvalidenin yer aldığı yemek yarışmasını izleyenler bugünün kazanan ismini merak etti. Haftanın ikinci günü Yağ Mantısı yapan Yeşim, Ceren, Tuğba ve Pınar arasında en güzel tabağı yapan Tuğba oldu ve çeyrek altını kazandı. Kayınvalidelerin puanlarını vermesiyle kazanan Tuğba oldu. Nursel Ergin tadım sırasında kötü tabağa, “Böyle olunca ben sinirleniyorum. Hamur çiğ kalmış. Şu an bu tabak karşımda olduğu için sizden özür dilemek istiyorum” dedi.

GELİNİM MUTFAKTA 24 EKİM PUAN DURUMU 

24 Ekim Salı günü yayınlanan Gelinim Mutfakta 1242. bölümde Nursel Ergin en beğendiği tabağa 5 puan en beğenmediğine 1 puan verdi. Nursel Ergin’in damak tadına göre en beğendiği Yağ Mantısı tagbağı Tuğba’nın oldu ve 5 puan verdi. Yeşim’e 3, Ceren ve Pınar’a ise 1 puan verdi. Ardından kayınvalideler puanlamaya geçti. Kayınvalidelerden Hatayi hanım tabakları tadarken Yeşim’e 1 puan verdi. Duruma sinirlenen Yeşim, “Ben oraya gelsem nar gibi kızarmış tabağın hamur olmadığını hemen anlarım” deyip sitem etti. 10’ar gramlık 10 altın bileziği koluna takmak için haftanın ikinci günü en yüksek puanı almak daha önemli hale geldi. 24 Ekim Salı günü en yüksek puanı alan Tuğba oldu ve çeyrek altın kazandı. Gelinlerin hepsi -2 ceza puanı aldı. İşte Gelinim Mutfakta 24 Ekim puanları..

TUĞBA- 19

YEŞİM- 13

CEREN- 1

PINAR- 4