Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Çağla Şikel hastaneye kaldırıldı! Çağla Şikel neden rahatsızlandı? Çağla Şikel kimdir?

Birkaç gündür FOX TV’deki programına çıkamayan Çağla Şıkel’in hastanede tedavi gördüğü ortaya çıktı. Şıkel, gıda zehirlenmesi nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Birkaç gündür FOX TV'deki

Son yıllarda paylaşımlarının yanı sıra özel hayatıyla sıkça adından söz ettiren Çağla Şıkel, birkaç gündür FOX TV’de sunuculuğunu yaptığı Çağla Şıkel ile Yeni Bir programına çıkamadı. Takipçilerinin merakı üzerine açıklama yapan ünlü isim, gıda zehirlenmesi nedeniyle hastanede tedavi gördüğünü söyledi.

“CUMARTESİ GÜNÜNDEN BERİ TEDAVİ ALTINDAYIM”

Gündüz kuşağının sevilen isimlerinden Çağla Şıkel, gelen mesajların ardından Instagram hesabından hastane odasında çektiği bir fotoğrafı yayınlayarak “Yayın olmadığı için çok soran oluyor. Cumartesi günü bir besin zehirlenmesi geçirdim. O günden beri tedavi altındayım. CRP henüz tam olarak düşmedi. Tüm merak edenlere, geçmiş olsun dileklere teşekkür ederim. Hepinize sarılıyorum” dedi.

“İYİ BESLENEMEDİĞİM İÇİN TAKVİYE YAPILDI”

Daha sonra kendi fotoğrafını yayınlayan Şıkel, “Şimdi hastaneden geldim. Uyumaktan su içmediğim ve iyi beslenmediğim için takviye yapıldı. Tahliller sonrası bir miktar yine yüksek olan CRP’yi düşürmek için 2’li bir antibiyotik kullanmaya başladık. Çok inanmışlığım var, yarına iyi uyanacağım. Beni merak edenlere, sevenlere söz” ifadelerini kullandı.

“ÇAĞLA ŞİKEL KİMDİR?”

Çağla Şikel, eğitim hayatına İstanbul’da 1985 – 1989 tarihleri arasında Ahmet Hamdi Tanpınar İlkokulu ile başlamış ve ilkokul 4. sınıftan itibaren İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda bale eğitimi almıştır. İlkokulu bitirdikten sonra yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Ortaokul eğitimini tamamlamıştır. 1993-1996 yılları arasında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Lise öğrenimini bitirip, ardından 1997-1999 Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı’nda Lisans eğitimi almış ve 1999 senesinde mezun olmuştur.

Çağla Şikel 1996 yılında “Odessia” adlı Sinema filminde oynamıştır. 1997 yılında Miss Turkey yarışmasında birinci olduktan sonra katıldığı Seyşel Adaları’nda yapılan Miss World 97 güzellik yarışması ile Dünya dördüncüsü yani Avrupa Güzeli (Europe’s Queen Of Beauty) ödülünü almıştır.

1997 – 2003 tarihleri arasında Fransa, ABD, Almanya, Çin, Rusya, Yunanistan, İsviçre ve Mısır’da defilelere çıkmıştır.2004 yılında Cennet Mahallesi’nde ve 2008’de Görgüsüzler dizisinde rol almıştır.