Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bu hafta yeni halka arz var mı, talep toplama işlemleri ne zaman? Halka arz olacak yeni şirketler listesi Ekim 2023

Ekim ayında yatırımcıların en

Ekim ayında yatırımcıların en çok merak ettiği konulardan biri yeni halka arzların olup olmadığı. 18-20 Ekim tarihlerinde Vera Konsept ve TAB Gıda şirketlerinin talep toplama süreçlerinin ardından, özellikle TAB Gıda’nın rekor katılımla sonuçlanan halka arzının ardından, yatırımcılar yeni bir halka arzı dört gözle bekliyor. Peki, 23-28 Ekim haftasında yeni bir halka arz açıklanacak mı? İşte detaylar…

TAB Gıda’nın Halka Arzı Sevindirdi Tarihi bir halka arz olarak nitelendirilen TAB Gıda’nın sonuçları yatırımcıları memnun etti. KAP’a yapılan açıklamada, TAB Gıda’nın 1 TL nominal değerli paylarının 130,00 TL fiyatla halka arz edildiği ve 6.825.000.000 TL büyüklüğünde bir halka arz gerçekleştiği belirtildi. Halka arzda toplamda 2,5 kat talep toplandı ve 4.949.462 yatırımcıya dağıtım yapıldı.

Ekim Ayının Son Haftası: Yeni Halka Arz Beklentisi 23-28 Ekim haftasında, Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) tarafından onaylanmış olan bir halka arzın olup olmadığına dair henüz bir açıklama yapılmadı. Ancak yatırımcıların gözü Kasım ayında gerçekleşmesi muhtemel olan halka arzlar üzerinde.

Kasım Ayında Halka Arza Hazırlanan Şirketler Kasım ayında halka arz beklenen bazı öne çıkan şirketler şunlar:

  • Multınet Kurumsal Hizmetler A.Ş.
  • (Penti) Penca Tekstil Çorap San. ve Tic. A.Ş.
  • Kızılay İçecek San. ve Tic. A.Ş.

Halka arz süreçlerine dair daha detaylı bilgilere, şirketlerin resmi duyuruları ve SPK’nın açıklamalarıyla ulaşılabilir. Yatırımcılar, özellikle Kasım ayı başında yapılacak halka arz duyurularını yakından takip edecekler.