Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Konuşanlar 118 Bölüm İzle! Konuşanlar Son Bölüm Tek Parça İzle! Hasan Can Kaya Konuşanlar Bilet

Konuşanlar 118. bölüm tanıtımı yayına girdi. Kahkaha seslerini arşa çıkaran Hasan Can Kaya yeni bölümü yayınladı. Stüdyoda kahkaha sesleri tavan yaptı. İzleyicilerin gündeminde ilk sırada yer alan Hasan Can Kaya Konuşanlar 118. bölüm haberimizde..

Konuşanlar 118. bölüm tanıtımı

Her insanın farklı bir hikaye, her hikayenin farklı bir kahkaha olduğu Konuşanlar yeni bölüm zamanı geldi. Youtube Konuşanlar hesabından yayınlanan 118. bölüm izleyicilerin gündemine girdi. İzleyicilerin dört gözle beklediği Konuşanlar efsanesinde 118. bölüm yayınlandı. Stand-up gösterileriyle ünlenen Hasan Can Kaya Konuşanlar 118. bölüm mercek altına alındı. Yeni bölüm öncesi araştırma yapan izleyiciler Konuşanlar martı gibi gülen adam, Konuşanlar son bölüm, Konuşanlar martı gibi gülen adam kaçıncı bölüm, Konuşanlar 117 bölüm izle sorgulamasını artırdı. Bu güldürüye Konuşanlar bilet alarak stüdyodan tanıklık etmek isteyenler arttı. İşte merak edilen Hasan Can Kaya Konuşanlar 118 bölüm izle ekranı..

KONUŞANLAR 118. BÖLÜM FULL İZLE

Hasan Can Kaya stüdyoda sesleri yükseltti. Bir izleyenin bir daha bırakamadığı Konuşanlar efsanesinde yeni bölüm zamanı geldi. Youtube üzerinden tanıtımları yayınlanan Konuşanlar efsanesinde 118. bölüm izlenmeye başladı. Exxen üzerinden tam bölümleri izlenebilen Konuşanlar yeni bölümde tahta isimlerle doldu. Her hafta yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan Hasan Can Kaya Konuşanlar 118. bölüme “Aşk bir canlı olarak karşınıza çıksa ona ne dersiniz?” sorusu damga vurdu. Sınıfın en çok Konuşanları Hasan Can Kaya tarafından seçildi ve güldürü başladı. Aylin, Özcan, Asu ve Nazan adını yazdırdı. Şimdi sizde Konuşanlar 118. bölümü ve diğer tüm bölümleri Google Play, AppGallery, Apple Store, Apple TV ve Android TV’den izleyebilirsiniz. İşte Hasan Can Kaya Konuşanlar 118. bölüm..

HASAN CAN KAYA KONUŞANLAR 118. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KONUŞANLAR MARTI GİBİ GÜLEN ADAM KAÇINCI BÖLÜM?

Hasan Can Kaya’nın sunumuyla ekrana gelen Konuşanlar güldürü tufanında önceki bölümler de merak ediliyor. Her bölümü büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen Konuşanlar efsanesinin yeni bölümü inceleniyor. Konuşanlar son bölümde yer alan martı gibi gülen adam izleyicilerin araştırmalarında yer alıyor. Konuşanlar martı gibi gülen adam kaçıncı bölüm merak eden seyirciler araştırmaları sıklaştırıyor. Hasan Can’ın “stüdyoya marşı gelmiş gibi değil mi” diyerek dalga geçtiği martı gibi gülen adam Konuşanlar 117. bölümde görülüyor.

HASAN CAN KAYA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

16 Aralık 1989 yılında İstanbul Güngören’de doğan Hasan Can Kaya öğrenim hayatında yaptığı şakalar nedeniyle sürekli fırça yiyen bir öğrenci oldu. Liseye geçtiğinde yaptığı şakaların sonu gelmeyince mesleğini tiyatrodan yana seçti. Kendi yazdığı hikayeleri ve senaryoları film yapmak isteyen Hasan Can Kaya bir süre senaristlik yaptı. Bu sektörde yaşadığı mobbing ve engellerden dolayı mesleğine bir süre ara vererek farklı bir işe yöneldi.

Hasan Can Kaya “1 Erkek 1 Kadın” dizisinde senaristlik yaparken dizi ekibinin de desteği ile Leman Kültür Beşiktaş’ta stand up gösterileri yapmaya başladı. Kısa bir sürede izleyici sayısını artıran ve gelen izleyicileri kahkaha tufanına sürükleyen Hasan Can Kaya’nın ünü kulaktan kulağa yayılmaya başladı. Haftada 4 gün stand up gösterisi yapmaya başladı. Seyircilerden aldığı cesaretle yazarlığı bırakarak bu işe yöneldi.

HASAN CAN KAYA INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN