Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Körfez Gençlerbirliği emin adımlarla

Süper Amatör Lig A Grubu’nda Körfez Gençlerbirliği’nin başarılı gidişatını sürdürüyor. Kırmızı beyazlılar son maçında Kocaeli Güneşspor deplasmanından Yasin Yavan’ın penaltı golü ile 1-0’lık galibiyetle döndü ve ikinci sıradaki yerini korudu. Körfez ekibi bu akşam Harbişspor’u konuk edecek.

Süper Amatör Lig A

Bu sezon oynadığı futbol takdir toplayan ve Süper Amatör Lig A Grubu’nda şampiyonluk mücadelesi veren Körfez Gençlerbirliği sezonun altıncı maçında Kocaeli Güneşspor ile karşılaştı. Körfez Gençlerbirliği, Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda oynanan maçın 18. dakikasında öne geçti. Kocaeli Güneşspor’da Adem Vardoğan’ın ceza sahası içinde Nihat Sonsöz’ü düşürmesiyle kazanılan penaltıyı Yasin Yavan golle sonuçlandırdı.

BAĞDATSPOR İLE ÇEKİŞİYORLAR

İlk yarısı 1-0 Körfez Gençlerbirliği’nin üstünlüğü ile sona eren maçın ikinci yarısında gol olmadı ve Kırmızı beyazlılar Kocaeli Güneşspor deplasmanından Yasin Yavan’ın penaltı golü ile 1-0’lık galibiyetle döndü. Puanını 15’e çıkaran Körfez Gençlerbirliği, aynı puandaki Bağdatspor’un ardından haftayı averajla ikinci sırada tamamladı. Körfez ekibi bu akşam Harbişspor’u konuk edecek. Körfez Esentepe Stadı’ndaki maç saat 19.15’te başlayacak.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Nokta TV’nin çok sevilen spor
Sıradaki Haber Savaş Demir ile Amatör Özel’de şampiyonlar geçidi