Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Selin Ciğerci “kara para” aklıyor mu? Selin Ciğerci iddialara yanıt verdi!

Ünlü iş kadını Selin

Ünlü iş kadını Selin Ciğerci, kara para aklama iddialarıyla gündeme geldi. Gazeteci Murat Ağırel’in ardından Dilan Polat, Engin Polat ve bir futbolcuyla eşi hakkında kara para aklama iddialarını gündeme getirmesi sonrasında Selin Ciğerci’nin ismi de bu olaya karıştı. Selin Ciğerci, hakkındaki iddialara yönelik canlı yayında gözyaşları içerisinde açıklamalarda bulundu.

Eski futbolcu Gökhan Çıra ile Selin Ciğerci’nin adının bu iddialarla anılmasının ardından Ciğerci, canlı yayında bu iddiaları yalanladı. “5 yıl içinde 40 milyon TL’den fazla vergi ödedim. Eğer kara para aklama olayım varsa, beni Taksim Meydanı’nda gösterin. Kendimi asarım!” ifadelerini kullandı.

Selin Ciğerci, yaşadığı duygusal anlarla “Ben doğduğum günden beri mücadele ediyorum. Babam beni kovdu, ama vergi rekortmeni olarak geri döndüm. 5 senede 40 milyon vergi verdim. Benim de hakkımı yemeden kazanmış olduğum bir şeylerim olsun. Eğer kara para aklama suçlamasıyla ilgili bir delil bulunursa, beni Taksim Meydanı’na koyun. Kendimi orada asarım!” dedi.

Ayrıca, kara para aklama iddialarını inceleyen MASAK’ın da kendisini incelediğini belirten Ciğerci, “MASAK herkesi inceliyor. Kim suçluysa o hapse girsin. Şerefiyle, namusuyla çalışıyorum. 1 yaşında bir kızım var, onun geleceğini düşünüyorum.” diyerek duygusal anlar yaşadı.

Hakkında çıkan iddiaların psikolojisini bozduğunu belirten Ciğerci, “Travmalarıma travma eklediler. Ben şu an inceleniyorum. Ben temize çıktıktan sonra beni konuşmaya devam edin. Bana kara para aklama ve haram parayla ilgili bir şey çıkarsa, kendimi öldürürüm. Bu kadar da net bir insanım!” şeklinde konuştu.

Selin Ciğerci’nin bu iddialarla ilgili tepkisi ve açıklamaları, kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.