Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Körfez Gençlerbirliği, 90+7’de galibiyete uçtu! 2-1

Süper Amatör Lig A Grubu’nda zirve mücadelesi veren Körfez Gençlerbirliği konuk ettiği Harbiş’i 90+7. dakikada, 18’lik delikanlısı Haydar Emre Şen’in golüyle 2-1 mağlup etti ve Bağdatspor’u takibini sürdürdü.

Süper Amatör Lig A

GERİYE DÜŞTÜLER, 10 KİŞİ KALDILAR

Körfez Gençlerbirliği’nin Süper Amatör Lig A Grubu’ndaki zirve yürüyüşü devam ediyor. Kırmızı beyazlılar yedinci maçında Harbişspor’u konuk etti. Körfez Gençlerbirliği 20. dakikada soldan gelişen atak sonrasında Faruk’un golüyle 1-0 geriye düştü. Şok golün ardından bir şok da 42. dakikada geldi. Bir pozisyonda yüzüne tekme gelen Ömer Güncü yerdeyken rakibine yaptığı hareketin ardından direkt kırmızı kart gördü ve Körfez Gençlerbirliği sahada 10 kişi kaldı.

ÖMER FARUK KAFAYI ÇALIŞTIRDI

İlk yarı Harbiş’in 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarının 6 maçın 51. dakikasında sahada 10 kişi mücadele eden Körfez Gençlerbirliği serbest vuruş kazandı. Yapılan ortada Ömer Faruk Yıldız kafa vuruşu sonrası skora dengeyi getirdi. “1-1” İki takımın da öne geçmek için çabaları vardı. Normal sürede bitime 2 dakika kala Harbişspor’da genç stoper Oğulcan kırmızı kart gördü ve Gölcük ekibi de sahada 10 kişi kaldı.

HAYDAR EMRE ŞEN BÖYLE İSTEDİ

Maç 1-1 sona erecek derken 90+7. dakikada Körfez Gençlerbirliği’nin golü geldi. Fatih Berber’in sağdan yaptığı ortada 2005 doğumlu genç yıldız adayı Haydar Emre Şen sol çaprazda önünde bulduğu topu etkili bir vuruşla ağlara gönderdi. Maçta başka gol olmadı ve maç genelinde önde baskı yapan ve puana çok yaklaşan Harbiş mücadeleyi 2-1 kaybetti, Körfez temsilcisi ise puanını 18’e çıkararak lider Bağdatspor’u takibini sürdürdü.