Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

27 Ekim ATV Canlı Yayın Müge Anlı İzle! Müge Anlı Tatlı Sert Canlı Yayın Tek Parça İzle

Müge Anlı ATV yıldızı olarak yola devam ediyor. Gündüz kuşağının en iddialı ismi yıllara meydan okuyor. Müge Anlı İle Tatlı Sert 27 Ekim Cuma yayını izleyicilerini bekliyor. İşte ATV Müge Anlı ile Tatlı Sert 27 Ekim canlı izleme ekranı..

Müge Anlı ATV yıldızı

ATV ekranlarının sevilen yapımı Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün yayın başladı. 27 Ekim Cuma günü haftanın son canlı yayını izle ekrandaki yerini alan Müge Anlı programı başlattı. Müge Anlı dünkü bölümde çocuklarını kaçırıp çöp konteynerinde saklayan baba, Müge Anlı’nın canlı yayında gözaltına alındı. 2 hafta önce ortadan kaybolan çocuklarını bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvura çaresiz anne, boşanma aşamasında olduğu eşini hedef gösterdi. Yayına bağlanan baba, çocuklarını kaçırarak çöp konteynerinde sakladığını sonunda itiraf etti. Yayını ihbar kabul eden emniyet güçleri babayı canlı yayında gözaltına aldı. Ekran başındaki izleyiciler ATV canlı yayın Müge Anlı, Müge Anlı Tatlı Sert, ATV canlı yayın izle 2023 bugün Müge Anlı izle, ATV Müge Anlı bugünkü programı canlı izle youtube, Müge Anlı Nazmiye Doğan instagram araştırması yaptı. Müge Anlı İle Tatlı Sert izleyicilerinin dört gözle beklediği haftanın son yayını başladı. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı canlı yayın haberimizde. İşte 27 Ekim ATV canlı yayın Müge Anlı izle ekranı..

27 EKİM 2023 ATV MÜGE ANLI CANLI YAYIN İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

27 EKİM 2023 MÜGE ANLI CANLI YAYIN İZLE

ATV Müge Anlı İle Tatlı Sert 26 Ekim Perşembe yayınında çocuklarını kaçırıp çöp konteynerinde saklayan cani baba, Müge Anlı canlı yayında gözaltına alındı. 2 hafta önce ortadan kaybolan çocuklarını bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran anne, boşanma aşamasında olduğu eşini hedef gösterdi. Yayına bağlanan baba, çocuklarını kaçırarak çöp konteynerinde sakladığını itiraf etti. Yayını ihbar kabul eden emniyet güçleri babayı canlı yayında gözaltına aldı. Çocuklarının kaybından eski eşi Burhan Akçam ile boşanma aşamasındaki eşi Yusuf Dağlı’yı sorumlu tutan anne Keziban Dağlı haklı çıktı. Günlerdir haber alamadığı çocuklarının hayatlarından endişe ettiğini söyleyen acılı annenin anlattıklarından sonra Niğde’de yaşayan baba, Müge Anlı’nın canlı yayına bağlandı. Baba Burhan Akçam’ın rahat tavırlarına ve çelişkili açıklamalarına dikkat çeken Müge Anlı, çocukların babaları Burhan Akçam tarafından kaçırıldığını söyleyen bir ihbarcıya ulaştı.

Şehitkamil’deki 29 Ekim Mahallesinden kaybolan 10 yaşındaki Mustafa’dan 5 gündür haber yok. İddiaların yöneldiği üvey baba canlı yayına çıktı. 12 yaşındaki Cumali ve 14 yaşındaki Sude 14 gündür ortada yok. Canlı yayındaki üvey baba Yusuf’a çocukların başına bir şey getirip getirmediği soruldu. Yusuf Bey, “ben onlara babalık yaptım” dedi. Kezban Hanım’ın önceki evliliğinden üç, Yusuf Bey’den ise iki çocuğu olduğunu söyledi. Yusuf Bey’in önceki evliliğinden olan oğlunun Yusuf Bey’e “baba eşine dikkat et seni aldatıyor” dediğini söyledi. Kezban Hanım, “bunu biliyordu, eskide kaldı” dedi. Boşandığı eşi ile boşanma aşamasındaki eşi yüzleşti. Kayıp çocukların babası Burhan Bey çocuklarını göremediğini, okula gönderilmediklerini tarlada çalıştırdıklarını iddia etti. Anne Kezban ve üvey baba Yusuf ise “okullar yeni açıldı yalan söylüyor, çocuklar bunda adım gibi biliyorum” dedi. Kayıp çocuklardan Cumali için DNA testi istediği iddiasına yanıt veren öz baba Burhan Bey, “böyle bir şey yok ben çocuklarımdan şüphe duymadım” dedi.