Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yalı Çapkını günü mü değişti? Yalı Çapkını yeni bölüm ne zaman, hangi gün?

Son dönemin popüler dizilerinden

Son dönemin popüler dizilerinden “Yalı Çapkını”nın yayın günü merak konusu oldu. Star Tv’nin sevilen dizisi, yeni bölümleriyle izleyenleri ekran başına kilitliyor. Peki, “Yalı Çapkını” hangi gün yayınlanacak? İşte tüm merak edilenler…

Yalı Çapkını Yeni Bölüm Ne Zaman?

Star Tv ekranlarında başrollerini Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in paylaştığı “Yalı Çapkını”, yeni bölümüyle izleyicileriyle buluşmayı bekliyor. Son dönemde arama motorlarında dizi hakkında en çok “Yalı Çapkını hangi gün yayınlanacak?” sorgusu gerçekleştirildi. Dizi, geçtiğimiz hafta yaşanan milli yas nedeniyle yayınlanamamıştı. Ancak 26 Ekim Perşembe günü seyirciyle buluşan “Yalı Çapkını”, bundan sonra yeni bölümleriyle Cuma günleri ekranlara gelecek.

Son Bölümde Neler Yaşandı?

Diziye dair son bölümde önemli gelişmeler yaşandı. Ferit, Seyran’ın okula Kaya ile geldiğini gördüğünde büyük bir hayal kırıklığına uğradı. Ancak Ferit, Seyran’ı yalıda Kazım’a ve diğerlerine karşı korudu. Seyran da Ferit’in gönlünü kazanmayı başardı. Dicle’nin başına gelen olaylar sonrası Orhan, Sultan’a karşı önlem alırken, İfakat, Suna ile gerçekleştirdiği bir konuşma sonucu onu şaşırttı. Seyran’ın Sultan’ı kahveye hap atarken yakalaması ise gergin anlara neden oldu.

Star Tv’nin hit dizisi “Yalı Çapkını”, yeni bölümleriyle Cuma günleri izleyicileriyle buluşmaya devam edecek.