Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Arka Sokaklar 646 Bölüm Full İzle Tek Parça

Dizi tarihinin en uzun soluklu yapımı Arka Sokaklar yeni bölüm geldi. Milli yas ardından 646. bölümüyle ekran karşısına çıkacak Arka Sokaklar dizisinde Sado’nun adamları ile Thomas’ın adamlarının AVM’de girdikleri çatışmada Rıza Babanın torunu Efe vuruldu. Hayatla yaşam arasında gidip gelen Efe ölecek mi belli oldu. İşte Arka Sokaklar 646. bölüm izleme ekranı..

Kanal D’nin yapımcılığını D Media’nın üstlendiği Arka Sokaklar dizisi her cuma akşamı yeni bölümleriyle ekrana geliyor. Fenomen dizi Arka Sokaklar bu hafta 646’ncı bölümüyle izleyiciyle buluşuyor. 27 Ekim Cuma günü ekrana gelecek Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünde AVM baskını sırasında silahla yaralanan Efe yaşam mücadelesi veriyor. Rıza ve ekip tüm güçleriyle sorumluların peşine düşüyor. Oğlu ölüm döşeğindeki Pınar olanlardan dolayı babasını suçluyor. Tüm bunlar ve daha fazlası Arka Sokaklar 646. bölüm canlı yayın ekranında..

KANAL D ARKA SOKAKLAR YENİ BÖLÜM CANLI YAYIN EKRANI İÇİN TIKLAYIN

ARKA SOKAKLAR 646. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

27 Ekim Cuma günü yayınlanacak Arka Sokaklar 646. bölümde AVM baskını sırasında silahla yaralanan Efe yaşam mücadelesi veriyor. Rıza ve ekip tüm güçleriyle sorumluların peşine düşüyor. Oğlu ölüm döşeğindeki Pınar olanlardan dolayı babasını suçluyor. Keskin nişancı Ali’nin şehit düşmesiyle derin bir yas dönemine giren Rıza baba ve ailesi bu kez Ali’nin oğlu Efe için üzülüyor. Tarık Aşkın, hem Sado’yu hem emniyeti kendisine düşman ediyor. Ve bunun bedelini ödemek çok ağır oluyor. Kadir, Bedri’den uzun süredir almak istediği intikamı almak için sonunda fırsat buluyor. Bu sırada John’u yakalayan Sadullah ona hiç beklemediği bir sürpriz hazırlıyor. Merakla beklenen Arka Sokaklar yeni bölümü 27 Ekim Cuma akşamı Kanal D ekranlarında.


ARKA SOKAKLAR 645. BÖLÜM ÖZETİ

Arka Sokaklar son bölümde Rıza Baba ve ekibi Sado’nun etrafındaki çemberi iyice daralttı. Sado, ailesiyle buluşmak için Yunanistan’a gitti. Ama bu buluşma, silahların gölgesinde gerçekleşti. Sado’nun kızı vuruldu. Metin bağımlılık merkezine yatırıldı ancak onu orda Sado’nun adamları rahat bırakmadı. Ünal’ın, Alper’e attığı tokat ona pahalıya patladı. Rıza Baba, Alper’in intikamını kendi üslubuyla aldı. Sado’nun şehirde yarattığı terör sivilleri de hedef almaya başladı. Rıza’nın ailesi alışveriş yapmak için gittikleri AVM’de kötü bir sürprizle karşılaştı. Sado kızına karşılık Rıza babanın torununu vurdu. Efe ölecek mi?

ARKA SOKAKLAR OYUNCU KADROSU

Zafer Ergin

Özgür Ozan

İlker İnanoğlu

Ozan Çobanoğlu

Özlem Çınar

Hasan Denizyaran

Oğuz Peçe

Sinem Reyhan Kıroğlu

Cansu Fırıncı

Tunç Oğuz

Nazlı Tosunoğlu

Hülya Kalebayır

Ali Haydar Çataltepe

Can Başak

Gaye Gürsel

Elvan Dişli

Perihan Ünlücan

DİĞER VİDEOLAR