Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Kızılcık Şerbeti 36 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Youtube Kızılcık Şerbeti Son Bölüm İzle

Cuma günlerinin yıldızı Kızılcık Şerbeti 36. bölüm geldi. Boşanma havadisinin geldiği Kızılcık Şerbeti’nde Doğa’nın planları ortaya çıktı. Fatih’ten intikam almak için her yolu deneyecek olan Doğa hamlelerini sıraladı. Alev’in Abdullah’la Pembe’nin boşanacağını söylemesi ortalığı karıştırdı. İşte Kızılcık Şerbeti 36. bölüm izleme ekranı..

Cuma günlerinin yıldızı Kızılcık

Show TV’nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti yeni bölüm zamanı geldi. 27 Ekim Cuma akşamı ekran başındaki izleyicilerin seyredeceği Kızılcık Şerbeti dizisinde yaşanacaklar merak edildi. Ayrılık havadislerinin arka arkaya geldiği Kızılcık Şerbeti yeni bölümde İbrahim ile Nursema karşı karşıya geldi. Ertuğrul’un kızı Mihri için sık sık görüştüğü Nursema’ya Umut’tan kıskançlık krizleri geldi. Abdullah’ın şartını kabul etmeyen Umut Nursema’yı alıp yola düştü. Doğa’nın Fatih için kurduğu planların sırası geldi. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam saat 20.00’da Show TV’de olacak. İşte Kızılcık Şerbeti 36 bölüm full izleme ekranı..

SHOW TV KIZILCIK ŞERBETİ YENİ BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KIZILCIK ŞERBETİ 36. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

27 Ekim Cuma akşamı izleyici karşısına çıkacak Kızılcık Şerbeti 36. bölümde Alev bombayı patlattı. Ünalların köşkünde boşanma havadisi patladı. Abdullah ile Pembe’nin boşanacağını söyleyen Umut bunu Alev’den duyduğunu söyleyince olanlar oldu. Doğa’nın kızı Cemre için geri dönmek zorunda kaldığı evde her şey değişti. Pembe’ye açık açık düşmanlık besleyen Doğa, planını devreye soktu. Kızıyla konuşan Doğa, “çok az kaldı” diyerek beklediği günün sinyalini verdi. İbrahim’in gerçek yüzünü bir türlü görmeyen Mihri’yi kurtarmak Nursema’ya düştü. İbrahim ile Nursema sahneleri izleyiciyi büyüledi. Nursema ile Eruğrul’un kızı Mihri’yi korumak için görüşmeleri Umut’u kıskançlık krizine soktu.

KIZILCIK ŞERBETİ SON BÖLÜM ÖZETİ

Kızılcık Şerbeti son bölümde Ertuğrul’un davetine katılan Ünal ailesinin İbrahim’le karşılaşması çok kötü oldu. Bir yandan Umut sinirlerine hakim olamadı bir yandan da Abdullah İbrahim’e saldırdı. Ömer’den olayı dinleyen Ertuğrul’un Nursema’dan dinledikleri şok etti. Mihri’yle konuşup nişanı atmasını söyleyen Ertuğrul, sabah namazına kalktığında kızının evden kaçtığını öğrendi. Kızı Mihri’yi arayan Ertuğrul, Taşhanların evini bastı. İbrahim’in babasına, “Oğlunu bul, ben bulursam çok kötü olacak” dedi. Tüm bunların yanı sıra Kıvılcım’ın evine taşınan Ömer ani ataklarla ölümle yaşam arasında gidip geldi. Kıvılcım’ın Rüzgar’ın kanalında programa başlayacak olması Ömer’i sinirlendirdi. Evlilik yalanı Alev ve Rüzgar’ı birbirlerine daha da yaklaştırırken Abdullah’ın karşısına dikilen Alev bombanın pimini çekti. Kocasının yanında Alev’in olduğunu anlayan Pembe ortalığı ayağa kaldırdı.

KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCU KADROSU

Evrim Alasya

Barış Kılıç

Settar Tanrıöğen

Sıla Türkoğlu

Sibel Taşçıoğlu

Doğukan Güngör

Müjde Uzman

Bahtiyar Memilli

Yiğit Kirazcı