Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gönül Dağı 111 Bölüm İzle Full HD Tek Parça

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarının başladığı Gedelli köyünde herkes neşelendi. Yeni bölüme, “Size tanılan hakları ve özgürlükleri yaşadıkça, bu topraklar için savaşanlara, saygı ve minnet duyacaksınız…” sözleri damga vurdu. 28 Ekim Cumartesi günü ekrana gelecek Gönül Dağı 111. bölüm canlı izleme ekranı haberimizde..

Gönül Dağı 111 bölüm izleme ekranı geldi. TRT1 izleyicilerinin dört gözle beklediği Gönül Dağı dizisi yeni bölümde neler olacak merak edildi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunun yaşandığı Gedelli köyünde her yer bayram oldu. 28 Ekim Cumartesi ekrana gelecek yeni bölüme, “Size tanılan hakları ve özgürlükleri yaşadıkça, bu topraklar için savaşanlara, saygı ve minnet duyacaksınız…” sözleri duygulandırdı. Her hafta cumartesi günleri yeni bölümleriyle izleyicinin karşısına çıkan Gönül Dağı’nda elektrik santralinden sağlanan elektik kasabaya yetersiz kaldı. Taner ve amcaoğulları kolları sıvadı. Gedelli köyünde çok şeyin değişeceği mesajları peş peşe geldi. İşte merak edilen Gönül Dağı 111. bölüm izle full HD tek parça ekranı..

TRT1 GÖNÜL DAĞI 111. BÖLÜM CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GÖNÜL DAĞI  111. BÖLÜMDE NELER OLACAK?

28 Ekim Cumartesi akşamı izleyicinin karşısına çıkacak Gönül Dağı 111. bölümde duygusal anlar yaşanıyor. Taner ve Selma öğretmen arasında tam her şey yoluna girdi derken yeni olaylar patlak veriyor. Selma ve Taner’in aşkı nasıl olacak merak ediliyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı coşkusunun yaşandığı Gedelli köyünde elektrik krizi baş gösteriyor. Anadolu’nun sıcakkanlı ve sevecen insanlarının öyküsünü anlatan Gönül Dağı dizisinde elektrik santralinden sağlanan elektik kasabaya yetersiz kalıyor. Tüm hanelerin ışıkları bir bir sönüyor. Taner geç de olsa artık Selma Öğretmen’e olan duygularının farkında oluyor. Selma Öğretmen’i istemeye geldiklerinde kaçmak istediğini söylüyor. Selma Öğretmen ve Taner’in birbirlerine açılmaları ve yeni başlayacak olan ilişkileri izleyicileri heyecanlandırıyor.

 

GÖNÜL DAĞI 110. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Taner duygularının farkına vardı. Ancak Zafer ve ailesi Selma’yı istemeye geldi. Mihriban’ın riskli doğumu bölümün önemli konuları arasında yer aldı. Veysel oğlunu dövmeye çalışan adamla yüzleşti. Ramazan’ın gönlü Asuman’ın üzülmesine razı olmadı. Ramazan’ın Asuman’a sürprizi ne merak eden izleyiciler son bölüme odaklandı. Ailesi Veysel’e destek olurken Yusuf okulda çocukların babasıyla dalga geçmesiyle bir karar verdi. Erkan ve Yeşim tamirhanede kilitli kaldı. Mihriban’ın zorlu geçen doğumu sonunda bebek sesleri duyuldu. Sağlıklı üçüzlerini dünyaya getiren Mihriban eve döndü.

GÖNÜL DAĞI OYUNCULARI

Berk Atan

Cihat Süvarioğlu

Semih Ertürk

Ecem Özkaya

Ferdi Sancar

Ali Düşenkalkar

Erdal Cindoruk

Yavuz Sepetçi

Nuri Gökaşan

Şebnem Dilligil

Ulviye Karaca

Hande Nur Tekin

Sait Seçkin

Çiğdem Aygün

DİĞER VİDEOLAR