Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Sağlıkçı ve hakem konusu ile ilgili açıklama yaptılar

1. Amatör Lig takımlarından Başaranspor, yaptığı açıklama ile hakem ve sağlıkçı konusunda gelinen noktanın ürkütücü olduğunu belirtti. İşte o açıklama…

1. Amatör Lig takımlarından

Spor camiamıza sesleniyoruz. Türkiye’de amatör futbolda bu kadar kaliteli, zevkli, sporu seven, spora yatırım yapan başka yüksek bütçeler harcayan başka bir il olduğunu düşünmüyoruz. Ancak bu kadar yatırım ve mücadeleye ne yazık ki yazık oluyor. Hayatta en önemli konu sağlıktır ama maçlarda sağlıkçı sorununun çözülememesine hiçbir anlam veremiyoruz. Bu konuda tüm kulüplerle iş birliği ve olası bir kriz esnasında iki elimizi başımızın arasına almak yerine kalıcı çözümler üretmek zorundayız.

ÜST ÜSTE İKİ ZORLU MAÇTA GÖREVLENDİRİLDİLER

Bir diğer kangrenleşen sorun ise hakem konusu. Hakemlerimizin çok önemli bir kısmının heyecanının azaldığını ve heveslerinin bittiğini gözlemlemekteyiz. Son oynadığımız Yavuzspor maçının yardımcı hakemleri, bizden önceki kalitesi yüksek maçta, Derincespor – Çayırovaspor Süper Amatör Lig maçının da yardımcı hakemleriydi. Keza Yavuzspor – Başaranspor maçı da yüksek tempolu bir karşılaşmaydı. Bu maç, 1. Amatör Lig A Grubu’nda, maç öncesinde 19 puanlı iki takımın, daha net bir ifadeyle grupta ilk iki sırada yer alan takımlarının maçıydı.

AKLA, MANTIĞA, FUTBOL ANLAYIŞINA TERS

Derince – Çayırova’nın mücadelesinin ardından aynı yardımcı hakemlerin dakikalar sonra zorlu bir diğer maçta görevlendirilmesi akla, mantığa ve futbol anlayışına kesinlikle uymamaktadır. Bu hakem arkadaşlarımızın ikinci maçta ne kadar konsantre olabileceğini siz değerli kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Hakem sayısının gittikçe azaldığı günümüzde yaşanan bu ürkütücü tablo eminiz ki sadece bizi değil, birçok amatör kulübümüzü endişeye sevk etmektedir.

İSTEMİYORUZ

Yavuzspor maçının hakemi Sait Tuzcu için de yazılacak çok şey var. Başaranspor olarak futbolun pozitif tarafında kalmaya çalışan bir kulüp olarak şu kadarını ifade etmek isteriz ki, verdiği haksız kararlar için kendisini vicdanı ile baş başa bırakıyoruz ve Sait Tuzcu gibi art niyetli hakemleri maçlarımızda kesinlikle istemiyoruz!

MÜCADELEDEN VAZGEÇMEYECEĞİZ

Başaranspor olarak alt yapımız, A takımımız, yönetimimiz, taraftarımız ile örnek olmaya çalışan bir kulübüz. Az önce de belirttiğimiz gibi… Bizler, Kocaeli’de amatör futbolun daha iyi seviyelere gelmesini arzuluyoruz. Bunun için de centilmenlik çerçevesinde rakiplerimize her daim saygı duyan, futbolun doğrularını sahaya yansıtan, saha içinde olanın saha içinde kalacağı, mücadeleden vazgeçmeyen bir ruhla sahalarda var olmaya devam edeceğimizin sözünü veriyoruz.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Belediye-İş Sendikası Mali İşlerden Sorumlu
Sıradaki Haber Metin Özkan’dan ağabeyi Bayram Özkan için teşekkür