Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

ATV Canlı Müge Anlı Canlı Yayın İzle! 30 Ekim Müge Anlı İzle Canlı Full HD

Müge Anlı ATV canlı yayın başladı. 30 Ekim Pazartesi günü haftanın ilk canlı yayınına çıkan Müge Anlı geçtiğimiz hafta sonu yaşanan gelişmeleri ele alarak programda ilerledi. ATV gündüz kuşağının en sevilen ismi Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla bir olayı daha açıklığa kavuşturdu. İşte 30 Ekim Müge Anlı izle canlı full HD ekranı..

Müge Anlı ATV canlı

30 Ekim Müge Anlı canlı yayın başladı. Haftanın ilk canlı yayınıyla izleyicilerinin karşısına çıkan araştırmacı gazeteci Müge Anlı programı başlattı. Ekranların fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert Bedriye Kılıç cinayeti ortaya çıktı. Okların hedefi olan Bedriye Kılıç kocası Tayfur daha fazla direnemedi ve talihsiz kadını öldürdüğünü itiraf etti. Kan donduran detaylar ile yeni hafta başladı. İzleyicilerin ATV Müge Anlı izle, Müge Anlı canlı yayın, Müge Anlı hangi kanalda, Müge Anlı canlı, Müge Anlı izle canlı, Müge Anlı canlı izle bugün, bugün Müge Anlı var mı araştırmaları yanıt buldu. 30 Ekim Pazartesi günü saatler 10.00 olduğunda yayına giren ATV canlı Müge Anlı canlı yayın ekranı haberimizde.

30 EKİM 2023 ATV MÜGE ANLI CANLI YAYIN EKRANI İÇİN TIKLAYIN

MÜGE ANLI SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert 27 Ekim Cuma günü Müge Anlı stüdyosunda Cumhuriyet coşkusu yaşandı. Müge Anlı’dan, Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlu Olsun. Bu coşku hiç dinmesin, 100 yılın lideri Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını saygı, sevgi ve minnetle anıyoruz” açıklaması geldi. Bisikletiyle birlikte kayıplara karışan 10 yaşındaki çocuk bulundu. 22 Ekim’de Gaziantep’teki evinden bisikletiyle çıkan 10 yaşındaki çocuk kaybının 5. gününde bulundu ve ailesine teslim edildi. Yayına gelen ağabeyi Hamid çiçeklerle stüdyoya gelerek Müge Anlı’ya teşekkür etti. Hayatlarından endişe edilen çocuklarını sakladı. İki kardeş devlet koruması altına alındı.

Bedriye Kılıç’ın kaybında sıcak gelişme ekrana geldi. Kan donduran detaylara sahip Bedriye Kılıç cinayetinde eşi Tayfur ve ailesi gözaltına alındı. 35 yaşındaki Bedriye Kılıç’ın kaybının 115. Gününde eşi ve eşinin ailesi gözaltına alındı. Sorguları süren ailenin ilk gözaltında karar çıktı. Bedriye Kılıç’ın ailesi konuşarak çok mutlu olduklarını teşekkür ederek söylediler. Bedriye Kılıç’ın babası Tayfur’un anne ve babasının tutuklanmasını istediğini ve bu yayının devam etmesini istediğini söyledi. Nevrigül Alan’ın şüpheli ölümünde sıcak gelişme yaşandı. Son görüştüğü kişiler emniyete getirildi. Bursa’da gözaltılar da Nevrigül’ün en son konuştuğu ve sevgilisi olduğu söylenen ve Nazmiye ile de adı anılan Doğan Aydın’da gözaltına alındı.