Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Tuğba BIÇAKLIOĞLU

30 Ekim-5 Kasım haftası burç yorumları

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

Sevgili koçlar haftaya maddi konularda sürpriz gelişmelerle başlayabilirsiniz. Gelir gider gündemleriyle ilgilendiğiniz hafta başında maddi dengeyi yakalamaya çalışacaksınız. Haftanın ilk günleri çevrenizden iş ortamınızdan çalışma ortamınızla bağlantılı tanıdığınız biriyle ilk bakışta aşk, heyecan yaşayabilirsiniz. Hafta ortası daha çok kardeşleriniz seyahatler eğitim konularında gündemleriniz olabilir. İlişkiler konusunda net olmayan yanıltıcı durumlar kafanızı karıştırabilir. Bir seyahatiniz bir eğitim konusunda kararsız olabilirsiniz. Perşembe Cuma ev ve aile içindeki sorumluluklarınızla ilgilenebilir, maddi konularda ebeveynlerinizden destek görebilirsiniz. Hafta sonu bekar olanların ilişkilerine zaman ayırdığı birlikte vakit geçirdikleri bir süreç olabilir. Evli ve çocuğu olanlar onlarla birlikte daha fazla vakit geçirebilirler. Çocukların kulak burun boğaz bademcik gibi rahatsızlıklarıyla ilgilenebilirsiniz. Hafta sonu spekülatif yatırımları olanlar İçin zorlayıcı, çocuklar, hobiler konularında abartılı harcamalar yapabilirsiniz. Spor sakatlanmalarına dikkat etmenizi tavsiye ederim.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

Haftaya kendiniz ve istekleriniz odaklı başlıyorsunuz. Bekarlar hayatlarına birini alabilir, ilk bakışta aşk yaşayabilirler. Çocuk sahibi olmak isteyenler, ebeveyn olacaklarını öğrenenler olabilir. Yetenekleriniz hobileriniz doğrultusunda bir hobiye başlayabilirsiniz hafta ortası eğlence hayatına, çocuklarla ilgili konulara harcamalarınız artabilir. Spekülatif yatırımlarınız İçin hafta ortası zorlayıcı olabilir. Aşk hayatınızda net olmayan durumlar canınızı sıkabilir, aldandığınızı düşünebilirsiniz ya da beklentilerinizi karşılamayıp hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz Perşembe Cuma günü hassas empatik olduğunuz kendinizi rahat ifade ettiğiniz zamanlar. Reklam tanıtım ticari girişimleriniz gündeminiz olabilir. Yakın çevrenizle sosyalleşebilirsiniz. İlişkilerinizde ortaklıklarınızda şüphe kıskançlık kaynaklı problemler yaşanabilir bazı olayları abartabilirsiniz. Hafta sonu aileniz uzaktaysa onları ziyarete gitmek isteyebilir, bşr seyahat planlayabilir fakat engellerle karşılaşabilirsiniz. Cumartesi ani beklenmedik haberler alabilir, bazı sözler duyabilirsiniz. Sosyal İlişkiler, partneriniz, arkadaşlarınızla iletişiminizde problemler yaşanabilir. Hafta sonu ev kazaları, ev içinde sorunlar, aile içinde tartışmalara açık enerjiler var, aile üyelerinin sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz.

İKİZLE VE YÜKSELEN İKİZLER

Haftaya içe dönük uyku problemleriyle başlayabilirsiniz. Bacılarının hastane kontrol, ziyaret, ameliyat operasyon kaynaklı yatarak tedavi gündemleri olabilir. Bazıları arkalarından dönen bazı konuları, sırları öğrenebilirler. Hafta ortası kendinize ilişkilerinize dış görünüşünüze odaklanıyorsunuz. Kariyeriniz aileniz ve kendi kararlarınız konusunda zorlandığınız, isteklerinizi hayallerinizi gerçekleştiremediğinizi düşünebilir, yaşamınızı ve ilişkilerimizi sorgulayabilirsiniz. Kariyerinizde yaptıklarınızla öne çıktığınız, takdir, terfi aldığınız, maddi olarak olumlu gelişmelerin olduğu bir hafta. çalışma ortamında, günlük rutinlerinizde kendinizi fazlaca yorabilir, buna bağlı sağlık sorunları yaşayabilirsiniz. Troit, kulak burun boğaz sorunları yumurtalık kadın hastalıkları problemleriniz tetiklenebilir. Bazıları İçin ameliyat operasyon gündemleri olabilir. Çalışma ortamınızda kıskançlık kaynaklı çatışmalar iletişim problemleri yaşanabilir azminiz başarı odaklı oluşunuz insanların gözüne batıyor. Hafta sonu seyahat planlarınız olabilir, trafikte dikkatli olmanızı öneririm.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER

Hafta başı sosyalleştiğiniz gruplar içerisinde aktif olabilir bir proje çalışması içinde olabilirsiniz. Hafta başı sosyal çevreniz, arkadaş grubunuz bağlantılı biriyle yeni bir aşka yelken açabilirsiniz. Eğitim, ticari girişimler, reklam tanıtım işlerinde destekleniyorsunuz. Hafta ortası dış görünüşünüz, hobileriniz yeteneklerinizle parladığınız öne çıktığınız bir süreç. Yeteneklerinizle ilgili bir eğitime başlayabilir, yeteneklerinizle yaptığınız çalışmaları sosyal mecradan duyurabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyenler bu kararı alanlar. Ebeveyn olacağını öğrenenler olabilir, bu doğrultuda tedaviye başlayanlarınız olabilir. Çocukları olanlar hafta sonuna doğru onlarla ilgili bazı konu ve durumları abartabilir ve sorun yaşayabilirler. Aşk ilişkiler konusunda hafta sonu zorlayıcı kıskançlık kaynaklı birtakım problemler yaşayabilirsiniz

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR

Hafta genelinde kariyeriniz, toplum önü statünüz sosyal çevreniz ortak projeler arkadaşlarınızla ilgili konu ve gündemlerle ilgilenebilirsiniz. Kariyerinizde terfi buna bağlı gelir artışları söz konusu olabilir. Bazıları maddi olarak daha iyi imkanlarla yeni bir işe başlayabilirler. Maddi konularla ilgili olumlu ilerlemeleriniz söz konusu. Hafta ortası arkadaşlarınızla sosyalleştiğiniz belki kısa bir seyahat planı yaptığınız süreçler olabilir. Hafta sonuna doğru trafikte dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Bazıları İçin taşınma yer değiştirme gündemleri söz konusu olabilir. Ev kazalarına ve sakarlıklara açıksınız. Aile içinde çatışmalar yaşayabilir onların sağlık gündemleriyle ilgilenebilirsiniz. Hafta sonu ateşli hastalıklar, sakarlık ve kazalar boğaz enfeksiyonları konusunda zorlanabilirsiniz.

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

Sevgili başaklar haftaya yurtdışı, hukuksal konular eğitim seyahat eşinizin ailesiyle ilgili gündemlerle başlıyorsunuz. Hafta başı hukuksal bir süreciniz tamamlanabilir. Bir eğitim bir sınav sonucunuzla ilgili olumlu tamamlanmalar olabilir. Bir seyahatinizi planlayabilirsiniz. Trafikte ekstra dikkatli olmanızı öneririm. Bekar olanlar yurtdışı sosyal medya lisans dönemi ya da bir seyahati aracılığıyla biriyle tanışabilir flört başlayabilir. Uzaklarda olan sevgiliniz gelebilir ya da siz onun yanına gidebilirsiniz. Hafta ortası kariyerinizde bazı net olmayan durumlar canımızı sıkabilir, üstlerinizle problemler yaşayabilirsiniz. Hafta ortası kardeşler yakın çevre ticari girişimler seyahatler eğitim konularında problemler beklenmedik gelişmeler yaşanabilir. Hafta sonu ilişkileriniz ortaklıklarınız konusunda hayal kırıklıkları söz konusu olabilir. Bazıları ilişkileri içerisinde kaldırıldığını aldandığını düşünebilir.

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER

Haftaya borç ödemeler krediler ekstra gelirler konularıyla başlayabilirsiniz. Gizli bir ilişki, gizli görüşmeler yapabilirsiniz. Hafta ortası uzaklarda olan bir ilişki, hukuksal konular, eğitim konularıyla ilgili problemler yaşayabilir, bu konulardaki beklentileriniz konusunda hayal kırıklığı yaşayabilirsiniz. Perşembe Cuma kariyerinizde olumlu gelişmeler görev değişimleri söz konusu olabilir. Çalışmayanlar yeni bir işe başlayabilirler. Hafta sonu sosyalleşmek isteyebilirsiniz. Fakat arkadaşlarınız sevdiklerinizle egısal çatışmalar yaşayabilir harcamalarınızı abartabilirsiniz. Bazıları İçin bu hafta kendileri tada yakınlarının sağlık konularıyla ilgili hastane operasyon gündemleri olabilir.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER

Haftaya ilişkiler, ortaklıklar, mahkemeler, anlaşmalar, sözleşmeler, açık düşmanlarınızla ilgili konularla başlıyorsunuz. Haftanın ilk günleri sosyal çevrenizden biriyle ilişkiye başlayabilirsiniz. İlişkisi olanlar, birlikte sosyalleşebilirler. Hafta ortası ödemeler, borçlar gündeminiz olabilir. Bir sağlık sorununuzla ilgili tedavi operasyon söz konusu olabilir. Yeteneklerinizi kendinizi göstermek istediğiniz bu süreçte radyo televizyon sosyal medya kanallarını kullanabilirsiniz. Kimileri için yurtdışı bağlantılı konular, eğitimler, hukuksal konularda olumlu gelişmeler yaşanabilir. Çocuk sahibi olma kararı alanlar, çocuklarıyla ilgili olumlu gelişmeleriniz olabilir. İlişkilerinizde kıskançlık kaynaklı problemler yaşayabilir, beklentinizi karşılamayan, hayal kırıklığına uğradığınız durumlar yaşanabilir. Şüphe kaynaklı aldandığını, aldatıldığınızı düşünebilirsiniz. Hafta sonu ego çatışmaları ve tartışmalar konusunda dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR

Haftaya çalışma ortamınız sağlığınız konularında gündemlerle başlıyorsunuz. İş kariyer çevresinden birinden çok etkilenebilir, iletişim kırmak isteyebilirsiniz. Bazıları İçin aile üyelerinin yada kendilerinin sağlık konularıyla ilgili gündemleri olabilir. Kariyeriniz konusunda yenilikler ve yeni gelişmelere açıksınız. Hafta ortası ekstra gelirler, miras nafaka kredi konularında gündemleriniz olabilir. Daha çok içe döndüğünüz ruhsal problemlerinizin tetiklendiği bu süreçte destek alabilirsiniz. Bu hafta öğrendiğiniz bazı şeyler canınızı sıkabilir. Arkanızdan çeviriden olaylar bir ortaya dökülebilir. Hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz. Hafta sonu seyahate çıkmak isteyebilir, zorluklarla karşılaşabilirsiniz. Sevgili yaylar bu hafta inandığınız değerlerin değiştiği bir hafta olabilir.

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR

Sevgili Oğlaklar haftaya aşk, çocuklar, hobiler, spekülatif yatırımlarınız konularında gündemlerle başlıyorsunuz. Bekar olanlar için uzaklardan sosyal medyadan bir aşk başlangıcı söz konusu olabilir. Bir hobinizle ilgili eğitim kararı alabilir, yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Çocukları büyük olanlar torun haberi alabilirler. Dijital yatırımları olanların kazançlarının yükseldiği bşr süreç olabilir. İkinci çocuğu düşünenler ebeveyn olacaklarını öğrenebilirler. Hafta ortası çalışma ortamınız kariyeriniz göreviniz biriminizle ilgili bir değişim söz konusu olabilir. Ortaklı ticari girişim yapmak isteyebilir, anlaşma sözleşme yapabilirsiniz. Cuma günü spekülatif yatırımlarınız konusunda zorlanmalarınız olabilir. Çocuklarla ilgili beklenmedik gündemler, harcamalar yaşanabilir. Flört ve ilişkilerinizde şüphe kıskançlık kaynaklı gerilimler yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızla alacak verecek konularında sıkıntılar yaşanabilir

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR

Haftaya aile ev yuva konularında sürpriz gelişmelerle başlıyorsunuz. Miras, nafaka, ek gelir, beklediğiniz bir paranın gelişi söz konusu olabilir. Eşinizin gelir durumunda artış olabilir. Hafta ortası kısa bir seyahat ya da tatil planlaması yapabilirsiniz. Bekar olanlar geçmişten tanıdıkları biriyle tekrar görüşmeye flörtleşmeye başlayabilir, küs sevgililer barışabilirler. Göreviniz biriminiz değişebilir, kariyerinizde yeni sorumluluklar alabilir buna bağlı maddi artışlar yaşayabilirsiniz hafta sonuna doğru aile üyelerinizle ilgili beklenmedik gelişmeler yaşanabilir, onların sağlık sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Ev kazalarına ev içinde yaşanacak sorunlara açıksınız dikkat etmenizi tavsiye ederim.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR

Haftaya kardeşleriniz yakın çevreniz ticari girişimleriniz aracınızla ilgili gündemlerle başlayabilirsiniz. Yakın çevrenizden ya da sosyal medyadan tanıştığınız biriyle yeni bir flörte başlayabilirsiniz. Ortaklı ticari girişimleriniz konusunda yenilikler söz konusu olabilir. Hafta ortası Ailenizden maddi manevi destek alabilirsiniz. Yeni bir eğitime başlayabilir, ebeveyn olma kararı alabilirsiniz. Hafta sonuna doğru hukuksal bir süreciniz olabilir, bir seyahatinizle ilgili problem yaşayabilirsiniz. Özellikle uzak yolculuklarda trafikte dikkatli olmanızı öneririm. Hafta sonu ilişkinizle ilgili net olmayan durumlar hayal kırıklıkları yaşanabilir. Bazılarının ilişkilerinde bazı gerçekler ortaya çıkabilir. Evli olanlar eşinin ailesiyle ilgili bir takım krizler ve sorunlar yaşayabilir ya da onların sağlık problemleriyle ilgilenebilirler. Hafta sonu kendi sağlık sorunlarınızda tetiklenebilir.

HAFTANIN GÜNLÜK ENERJİLERİ

2 KASIM

Önümüzdeki 2 gün aile ev konuları daha çok gündemimiz de olabilir. Daha duygusal özellikle geçmişe takıntılarımız olabilir. Huzur evlerini ziyaret edebilir ve yardım desteklerde bulunabilirsiniz. Eril figürler ile ilgili olumlu güzel görüşmeler haberler alabilirsiniz. Sağlık olarak mide meme ile ilgili kontroller yada hassasiyetler yaşanabilir.

3 KASIM

Güne erken saatlerde başlayabilir hobileriniz veya spor gibi aktivitelere katılabilirsiniz. Daha çalışkan ve gün akışı hızlı şekilde ilerleyebilir. Beklediğiniz haberler hayalleriniz ile ilgili aksaklıklar yaşanabilir fazla büyütmemeye özen gösterelim. İletişim dilimizi yeterince iyi kullanabilirsek iş görüşmeleri anlaşmalar alanın da beklenilen olumlu gelişmeler yaşanabilir.

4 KASIM

Görmüş olduğunuz rüyaların etkisinde kalarak güne başlayabilirsiniz. Güzelleşme, bakım isteğimiz ön planda olabilir. Görünür olmak, övülmek, pohpohlanmak isteyeceğiz. İletişimimize dikkat edelim yanlış kelimeler sarf edilebilir veya yanlış anlaşılabiliriz. Ayrıca araç kullanımı, seyahat ve kardeşlerle ilgili ani gelişmeler aksaklıklar yaşanabilir. Sağlık anlamında 2 gün kalp, sırt ağrısı ve ateşli hastalık gibi hassasiyetler yaşanabilir.

5 KASIM

Güne pek keyifle başlayamayabiliriz. Eril otorite figürler gündemimiz de olabilir. Ufak tefen aksilikler, lüzumsuz tartışmalar yaşanabilir.  Aşk ilişkiniz de sabırlı olmaya ve bazı olumsuz durumları fazla büyütmemeye çalışmanız da fayda var.

ŞANSLI BURÇLAR

KARİYER

BOĞA, YENGEÇ, ASLAN, BAŞAK

PARA

KOÇ, AKREP, YAY, KOVA

AŞK

İKİZLER, TERAZİ, OĞLAK, BALIK

BURÇLAR BU HAFTA NE DİYOR

KOÇ BU ARALAR MUTLULUĞU KENDİ KENDİME SAĞLIYORUM.

BOĞA DİLİME HAKİM OLAMIYORUM AMA BAZILARI HAKEDİYOR

İKİZLER ASLINDA HERŞEY İYİ AMA BİR MUTSUZLUK VAR Kİ HİÇ SORMA !!

YENGEÇ YETERİNCE SEVİLDİĞİNİ HİSSETMEMEK BİR DE ÜSTÜNE MUTSUZLUK HİSSİ NE OLACAK BÖYLE !!

ASLAN BEN SORUNLU İNSANLARDAN KAÇTIKÇA BENİ DAHA DA FAZLASI BULUYOR ..

BAŞAK İŞ DIŞINDA Kİ KONULARIM FACİA. EN İYİSİ ÇALIŞAYIM HERŞEYDEN UZAKLAŞAYIM.

TERAZİ GEZİYORUM, GÜZELLEŞİYORUM VE ÇATIR ÇATIR PARA HARCIYORUM HATTA PARANIN NE ZAMAN NASIL GİTTİĞİNİ ANLAMIYORUM

AKREP İÇTEN İÇE YAŞIYORUM BU HAYATI. KONUŞMAK İSTİYOR İNSAN BAZEN KİMSEYİ UMURSAMADAN FAKAT OLMUYOR.

YAY BENİ BİR SALIN NE KARIŞIN NE DEAKIL VERİN. RAHAT BIRAKIN LÜTFEN.

OĞLAK BENİM YARADILIŞ AMACIM NE DİYE SORMUYOR DEĞİLİM!! O KADAR Kİ KEYİFSİZ BİR HAFTA DİYEBİLİRİM.

KOVA BENİ KİM VEYA NE MUTLU EDİYORSA ORDA VEYA ONUNLAYIM.

BALIK RÜYALARIM, HİSLERİM VE YARADAN BANA YETİYOR.

30 Ekim 2023

Arkanızdan dönen gizli sırlar ortaya çıkabilir. Baskıladığınız duygularla yüzleşebilirsiniz. Sezgilerinizin güçlü olduğu birgün… Ani tepkiler ve söylemlerden kaçınmakta faydalı olabilir. Vicdan muhasebesi kişinin algısında gizlidir. Ayrıca sinir sistemi güçlü olan ayakta kalır. Özel hayatlarınızı, ev yaşamınızı ,kariyer ve iş hayatınızla ilgili bugüne kadar yaptıklarınızı ve yapmak istediklerinizi eğrisi doğrusu gözden geçirebilirsiniz. Eksik  gördüklerinizi tamamlayabilirsiniz. Aile büyükleri ile gündeminiz olabilir.

31 Ekim 2023

Hayat seçimlerden oluşur. Peki neyi nasıl seçmem gerek, işte tam o gün bugün…

Neyi hedeflediğini biliyorsan amacın için gayret gösterebilirsin. Kararsızlık yaşayanlar için istediğimi bilmiyorum. Arafta kaldım günü… İkili ilişkilerde ve aile büyükleri ilgili sıkıntılar olabilir. Çocukları olanlar onlarla ilgilenmek ve beraber vakit geçirebilir. Sanatsal yeteneklerinizi ve hobilerinizi geliştirmek için arayış içine girebilirsiniz. Spekülatif yatırımlar gündeminiz olabilir.

01 Kasım 2023

Canın bir şey yapmak istemeyebilir. Kariyerinle ilgili atılım yapmak veya girişimde bulunmak isteyebilirsiniz lakin yönünü kaybetmişlik duygusu sorumluluklardan uzak kalmana sebep olabilir. Duygularından emin olmaya bilirsin. Partnerinle problemler ,gerginlik yaşanabilir. Rahatlamak için alışveriş gereksiz harcama yapabilirsin. Duygusallığın olayları değerlendirirken yanılmana sebep olabilir. Geçmişi düşünüp hata aramaya çalışabilirsin. Hata değil ders diyelim şuan bu dersin sınavı yani yine yeniden ayağa kalkmak gerekir. Kırmadan iletişim kurmayı öğrenmek gerekir.

02 Kasım 2023

Enerjinde ,motivasyonunda yüksek olacağı birgün… Gün içinde aksaklıklar olsa dahi üstesinden kolaylıkla gelebilirsin. İş ortamında rahat iletişim kurabileceğin destek görebilirsiniz. Partnerinizle uyumlu olacağınız rahatlıkla anlaşabilirsiniz. Duyguların ve mantığını dengeli şekilde ortaya koyabilirsiniz. Sonlanması gereken her durumu netleştirmek için uyum sizin elinizde fırsatları değerlendirebilirsiniz. Takıntılı düşünceler huzursuzluk ve abartılı duygusallık getirebilir.

30 Ekim 2023

Numerolojik olarak rengi 2

Günün rengi ; turuncu, kahverengi

Umudunuzu yitirmeyin, her yeni güne umutla başlayın. Duygusal gücünüzü artırın. İyimser olun, ruhunuzu güçlendirecek ortamlarda veya arkadaşlarınızla bir araya gelin.
Ani değişimler karşısında sakinliğinizi koruyun. Hafif gıdalar yiyin. Yaratıcı yönünüzü pozitif alanda kullanın.

GÜNÜN MOTTOSU;

“TAKDIR EDILME IHTIYACIMI SEVGIYLE KABULLENİYOR VE SEVGIYLE HAYATIMDAN GONDERIYORUM”

31 Ekim 2023

Numerolojik olarak rengi 3

Günün rengi ; sarı

Mutluluk, neşe, canlandırıcı renktir. Odaklanmaya, çalışmaya ve bilgiyi hatırlamaya yardım eder. İletişim ve yeni fikirleri hayatımıza bağlamayı ve açıklamak bakımından etkilidir.

Yaşanmış tecrübeleri , deneyimleri idrak için bir sonraki adıma hazırlık yapmanızı kolaylaştırır.

01 Kasım 2023

Numerolojik olarak rengi 1

Günün rengi; Kırmızı Aşkın rengi

Özgüven duygumuzla ilgili benlik enerjisidir. Bu bölgede dengesiz enerji akışı olan kişi maddiyatçı ve ben merkezci olup, korku alanında kalabilirler. Başlatmayı (diyet, spor , görüşme vb.)  seçtiği konuyla ilgili harekete geçmek için kırmızı renk veya doğal taş kullanarak canlılık enerjisini hareketlendirebilirler.

02 Kasım 2023

Numerolojik olarak rengi 2

Günün rengi ; turuncu , kahverengi

Neşe, bolluk, bereket, büyütme, çoğaltma, toparlama, ve yaratıcı yönünüzü aktifleştirmek için kullanabilirsiniz Sosyalleşme ve iletişimin artacağı birgün. İlişkilerinizde uyumlu ve dengeli olabilmenizi kolaylaştırır. Kendinizi daha özgür ve güvende hissetmenizi sağlar. Böbrek, idrar yolu ve belinizle ilgili sıkıntısı olanlar özellikle turuncu rengi kullanmaya özen göstersinler.

03 Kasım 2023

Numerolojik olarak rengi 3

Günün rengi ; sarı

İnsana coşku verir ve mutlu olmasını sağlar. Ayrıca verimliliği ve üretkenliği temsil eder. Konuşmayı ve iletişim kurmak için sarı rengi kullanmak,  karar vermeden önce tarafları iyi gözlemleyen, yöntemci ve karar vericidir. Her ne kadar dürtüsel olsa da, düşünceleri yalın hale getirip , fikirleri temizledikten sonra karar vermeye yardımcıdır.

04 Kasım 2023

Numerolojik olarak rengi 4

Günün rengi ; yeşil

Duygusal olarak pozitif renktir. Bize sevme becerisi verirken , sevildiğinizi hissettirir. Denge, uyumu ve güven hissi sağlar. Cömertliği ve paylaşımı sever. İstikrar ve dayanıklılık rengidir. Bize sebat etmeyi ve sıkıntılarla başa çıkma gücü verir. Var olan her şeye şükretmeyi unutmayın.

05 Kasım 2023

Numerolojik olarak rengi 5

Günün rengi ; mavi

Stresi azaltır, sakinlik hissi, rahatlama ve düzen duygusu yaratır . Kendimizi ifade etmeyi, ihtiyaçlarımızı ve isteklerimizi iletme kabiliyetimizi arttırmaktadır. Daha yüksek ideallere ilham vermektedir. Geçmişte yaşanmak , bugünü ve yarınları kaçırmanıza sebep olur.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER