Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bilal Hancı Karısı Esin Çepni Kimdir? Kafalar Bilal Hancı Eşi Esin Çepni Instagram

Bilal Hancı eşi Esin Çepni ihanet görüntülerini yayınladı. İki gözü iki çeşme aldatıldığını öğrenen Esin Çepni Instagram hesabından tüm görüntüleri paylaştı. Peki, Bilal Hancı eşi Esin Çepni kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilen Esin Çepni bilgileri..

Bilal Hancı eşi Esin

Kafalar grubu üyesi Bilal Hancı aldatma görüntüleri yayıldı. Sosyal medyanın en çok konuşulan olayında sular durulmadı. Bilal Hancı eşi Esin Çepni Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla sosyal medyayı salladı. Bilal Hancı’nın aldatma görüntülerini tek tek yayınlayan Esin Çepni, “Ulu orta yapılan bir ihanetin sessizce acısını çekecek kadar asil değilim” diyerek görüntüleri paylaştı. Flaş olayın a ardından Bilal Hancı eşi Esin Hancı araştırmaları sıklaştı. Bilal Hancı eşi Esin Çepni kimdir, Esin Çepni kimdir, Bilal Hancı boşandı mı, Bilal Hancı Esin neden ayrıldı, Esin Çepni instagram, Esin Çepni nereli, Esin Çepni kaç yaşında, Esin Çepni yaş sorgulaması yapan kullanıcılar için Esin Çepni bilgilerini derledik..

BİLAL HANCI ESİN ÇEPNİ ALDATMA GÖRÜNTÜSÜ

Kafalar grubu üyesi ve şarkıcı Bilal Hancı 2021 yılında nikah masasına oturduğu Esin Çepni’yi aldattı. Sosyal medya hesabını aktif kullanan Esin Çepni paylaşımları ile infial yarattı. Bilal Hancı’nın aldatma görüntülerini yayınlayan Esin Çepni, “Bedenim o kadar küçüldü ki kalbim içeride eziliyor” dedi. Devamında, “Gözüme bir damla uyku girmedi. Hiçbir şey bilmiyormuşuz meğerse. Ulu orta yapılan bir ihanetin sessizce acısını çekecek kadar asil değilim. İsterseniz beni yargılayın. Saatlerdir yatakta felç olmuş gibi 20-30 saniyelik videoları başa alıp alıp izliyorum. Gizli saklı yapmak bir yana dursun göz göre göre dudak dudağa şarkılar söylenecek kadar aşağılıklaşılmış. Bir yanda evli bir adamın bardaki eğlencesi kız, diğer yanda boşanma süreci tamamlanmamış eşim. Ben ne yapayım siz söyleyin. Fiziksel ve ruhsal olarak iyi değilim. Biraz dinleneceğim” notunu düştü.

ESİN ÇEPNİ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Sosyal medya fenomeni Esin Çepni 24 Temmuz 1993 tarihinde İstanbul’da doğdu. Katıldığı İşte Benim Stilim isimli yarışma programı ile adını duyuran Esin Çepni nikah masasına oturdu. Yarışmaya 2016 yılında katılan Esin Çepni ünlendi. 2021 yılında Kafalar grubu üyesi Bilal Hancı ile evlenen Esin Çepni sosyal medyada takipçi sayısını hızla artırdı. Lisanslı makyaj uzmanı olan Esin Çepni sosyal medyayı oldukça aktif biçimde kullanarak kitlesini artırdı. Sık sık evliliklerinde yaşadıkları krizle gündem olan Esin Çepni – Bilal Hancı çifti bir kere daha ayrıldı. Geçtiğimiz aylarda ayrılıp, ilişkilerine bir kere daha şans veren ünlü çift bu kez aldatma görüntüleriyle gündem oldu.

ESİN ÇEPNİ INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN