Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gelinim Mutfakta Aleyna Kimdir? Aleyna Koca Kaç Yaşında? Gelinim Mutfakta Aleyna Instagram

Nursel Ergin’in sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta’da geçtiğimiz hafta elenen 2 gelinin yerine yenileri geldi. Bu hafta programa katılan yeni gelin Aleyna Koca merak konusu oldu. 30 Ekim Pazartesi günü Gelinim Mutfakta Aleyna Koca kimdir araştırıldı. İşte Gelinim Mutfakta Aleyna Koca bilgileri..

Nursel Ergin'in sunumuyla ekrana

Kanal D izleyicilerinin hiçbir bölümünü kaçırmadığı Gelinim Mutfakta yarışında yeni hafta başladı. 30 Ekim Pazartesi günü yeni bölümü yayınlanan Gelinim Mutfakta programının 1243. bölümü geldi. Her hafta yeni gelin ve kayınvalidelerinin dahil olduğu yemek yarışmasında altın yarışı hız kesmedi. Bugün yeni bölümü yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışında yeni bölüme yeni gelin ve kaynanalar geldi. Bu isimlerden biri de yeni gelin Aleyna Koca oldu. Kaynanası Hacer’i alıp altın kazanmaya gelen Aleyna Koca bilgileri mercek altına alındı. 30 Ekim Pazartesi günü yeni bölümle birlikte programa dahil olan Gelinim Mutfakta Aleyna Koca bilgilerini sizler için derledik. İşte Gelinim Mutfakta Aleyna yaşı..

GELİNİM MUTFAKTA ALEYNA KOCA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Gelinim Mutfakta yeni haftanın iddialı gelini Aleyna Koca oldu. Kayınvalidesi Hacer’le birlikte altın yarışmasının yolunu tutan Gelinim Mutfakta Aleyna aslen Afyonlu, 1,5 yıldır nişanlı olan Aleyna makeup artist. Yani güzellik uzmanı olan yeni gelin oldukça dişli. Aleyna’nın kayınvalidesi Hacer’den, “Oğlum ceylan gibiydi, gelin de çıta gibi üstüne atladı” yorumu geldi. Yeni gelin Aleyna ise nişanlısıyla tanışma hikayesini anlattı. Sosyal medyada tanışan çift evlilik kararı aldı. Nişanlısı için, “İlk ve son aşkıyım” diyen Aleyna’ya kaynanasından, “Oğlum sarışınları sevdiği için gelinim kendini sarışınlara benzetmeye çalıştı” yorumu geldi. Afyon’da yaşayan Aleyna oldukça iddialı. Aleyna’nın kaynanası Hacer diğer kaynanalara, “Biz bugün kitabın önsözünü okuduk. Daha durun bakalım” diyerek gözdağı verdi.

ALEYNA KOCA INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN