Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Üç Kız Kardeş 60 Bölüm Full HD İzle! Üç Kız Kardeş Son Bölüm İzle Youtube

Kanal D izleyicilerinin beklediği Üç Kız Kardeş yeni bölüm geldi. Türkan, Somer ile beraberken Kartal’ın kendilerini görmesine çok üzülünce olanlar oldu. Kartal, Somer’le birleşmesini istemediği Türkan’a tek bir şart sundu. Peki, Türkan Somer’i kurtarabilecek mi? İşte Üç Kız Kardeş 60. bölüm full izleme ekranı..

İclal Aydın’ın aynı isimli kitabından televizyona uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisinde yeni bölüm zamanı geldi. 31 Ekim Salı günü saatler 20.00’ı gösterdiğinde yeni bölümü yayına giren Üç Kız Kardeş dizisinde Kartal ve Türkan ne yapacak merak edildi. Somer’i şikayet eden Türkan, Kartal’ın şartıyla şoke oldu. Kartal’ın tek bir şartla senden boşanırım dediği Türkan Somer’i kurtarabilecek mi merak edildi. Bu akşam yayınlanacak yeni bölümde Türkan, Somer ile beraberken Kartal’ın kendilerini görmesine çok üzüldü. Kartal’ın yaşananları hak etmediğini söyledi. Somer ise Kartal’ın Türkan’ın yalnızlığından faydalandığını söyledi. Tüm bunlar ve daha fazlası Üç Kız Kardeş 60. bölüm izleme ekranında..

KANAL D ÜÇ KIZ KARDEŞ YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

ÜÇ KIZ KARDEŞ 60. BÖLÜM ÖZETİ

31 Ekim Salı günü ekrana gelecek Üç Kız Kardeş 60. bölümde Türkan, Somer ile beraberken Kartal’ın kendilerini görmesine çok üzülüyor. Kartal’ın yaşananları hak etmediğini söylüyor. Somer ise Türkan ile aynı fikirde değildir. Somer, Kartal’ın Türkan’ın yalnızlığından faydalandığını söylüyor. Somer, Türkan’ın ellerinden tutarak ona Kartal’dan boşanmasını ve kendisiyle yeni bir hayata başlamasını söylüyor. Somer ile Türkan yeni bir hayata başlayabilecek mi merak ediliyor. Dönüş, Uzay’la tanışıyor. Uzay, yalnız başına salıncakta sallanan Dönüş’ün yanına oturuyor ve ilk görüşte aşka inanıp inanmadığını soruyor. Dönüş ise Uzay’ın kendisine takip ettiğini düşünüyor. Uzay, Dönüş’ün kitabını okuyup ezberliyor. Uzay, kitabı Dönüş’e imzalatmaya çalışıyor. Dönüş ise gönülsüz bir şekilde kitabı imzalıyor.

ÜÇ KIZ KARDEŞ 59. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Üç Kız Kardeş son bölümde Somer, Türkan’ı kaçırınca kıyametler kopardı. Somer Türkan’ı Defne’nin velayeti için kaçırmış olsa da ikili arasında beklenmedik bir yakınlaşma oldu. Bu bir aşk oyunu mu yoksa iki tarafında yüzleşmek zorunda kalacağı bir gerçeğin başlangıcı mı olacak? Sevilay bu durumu bir fırsata dönüştürerek Kartal’ın karşısına çıktı. Türkan’ı merakla bekleyen Kartal, Somer’le birlikte olduğunu öğrendiğinde müthiş bir öfkeyle peşlerine düştü. Serdar Dönüş’ün tedavi olduğu hastanede işe başladı. Aylin konusunda iyice köşeye sıkıştı. Kızının evlendiğini öğrenen Sadık’la Kartal arasında büyük bir hesaplaşma yaşandı. Kartal bununla da kalmaz Rüçhan’ın evine gitti ve hesap sordu. Türkan ve Somer kaldıkları evde bir karar verirler ancak kendilerini bekleyen tehlikeden habersizdirler.

ÜÇ KIZ KARDEŞ OYUNCULARI

Reha Özcan

Berker Güven

Özgü Kaya

Gökberk Demirci

Almila Ada

Melisa Berberoğlu

Veda Yurtsever

Tayfun Eraslan

Mert Özcan

DİĞER VİDEOLAR